Michael Jackson? cine mai e si asta?

Inca de azinoapte de la 4 vuieste online-u. Peste tot stiri despre Michael Jackson. Toti il lauda, il plang. ProTV-u imi baga in feedreader din 5 in 5 stiri una cu “Michael Jackson a murit”.

Bai fratilor, in primul rand toate operatiile lui l-au facut mai uman decat suntem noi, ceilalti care traim sanatos. O astfel de zi era previzibila. Totusi nu inteleg isteria care cuprinde acest subiect. Ok, a fost un mare artist, a avut talent, insa si-a bagat ceva in ea faima si talent si si-a batut joc de viata sa. Dupa ce ca era ingropat in datorii mai era si pedofil pe deasupra.

Dupa toate operatiile pe care le-a suportat, tind sa cred ca vroia sa ramana mereu tanar si sa traiasca vesnic, ce a omis e faptul ca e om ca oricare altul.

Nu inteleg totusi ce relevanta are ca bunica bolsevica (Ion Iliescu pentru nestiutori, nea Nelu pentru prieteni, Ilici pentru KGB) il deplange. Vad peste tot dezbatut subiectul asta.

OK, a murit sau si-a inscenat moartea, ca deh trebuiau sa apara si teorii conspirationiste, dar lasati-l fratilor sa se odihneasca in pace.