Unii cauta aur si gasesc Mazemania

Inspirat de Nosfer (tata bloggerilor sibieni) iata postez si eu, ca sa nu moara de ciuda unii, ce se cauta pe net de ajung unii in Mazemania.

Din start trebuie spus ca folosesc si Trafic si Google Annalytics. Mai trebuie sa spun ca Mazemania are 30% din vizitatori ce intra direct, 41% de pe alte site-uri (directionati aici de linkuri) si 29% datorita motoarelor de cautare gen Google. Mazemania.ro are abia o luna, asa ca e la inceput pe Google (din nou….offf!!!)

Top 10 ce se cauta si se nimereste in Mazemania?
1. mazemania
2. calendar 2009
3. horatiu cercel
4. vieti anterioare
5. www.podulminciunilor.ro
6. podulminciunilor.ro
7. sondaj electoral
8. nicole stanese
9. ghimpele de sibiu
10. carrefour televizoare

Acum la analiza va las pe voi. Evident ca trei din 10 sunt Mazemania. Adica si pe Google oamenii cauta blogul asta. I s-a cam dus vestea…. de rau ce e, zic unii! Tragic dar Nicole a fost mult devansata de alt fotomodel Horatiu Cercel, spre ciuda a multi fani Nicole.

La capitolul cele mai citite pagini din noua Mazemania, iata in ultima luna top 10 in poza de mai jos. Pe primul loc e Home Page, iar pe locul 10 “Despre blog”.

Unii cauta aur si gasesc Mazemania
mazemania-content1

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
danutz

Ei da! Caline trebuie sa intervin aici pentru ca post-ul asta imi da dreptate. Stii ce spuneam intr-un comment trecut? Ei ia vezi ca lumea a ajuns la tine de multe ori pentru ca au scris probabil MITICHI calendar2009 si pentru ca au scris Nicolle pe motoarele de cautare. Deci recunoaste ca le scrii numele pentru rating. Pentru ca si in acest post ai scris Nicolle de vreo 3 ori :). Oricum te felicit pentru strategie pentru ca asa se face atunci cand vrei sa cresti rating-ul. Sa auzim de bine. Iti citesc blogul zilnic insa acum a trebuit sa… Read more »

te inseli…. la chestia cu calendar 2009. Da un search pe blog si vezi ca sunt mai multe posturi cu calendar 2009 nu doar cel cu mitichi. E unul si cu iohannis… 🙂 oricum lumea da search dupa calendar 2009 in ultimul trimestru in toata tara, in general. E un trend de sezon pe care l-am exploatat cu mai multe postari!