Țărănisme digitale

290793001_7956965080995122_4409292867404363017_n

Zilele trecute a apărut ceva știre, încă nu sunt sigur dacă e reală sau nu, despre ceva general rus pe care l-a scos Putin de la naftalină fiindcă a cam început să rămână în pană de generali.

Și a început tot internetul românesc, pe la alții n-am văzut încă o astfel de abordare, să râdă tâmp ca Băsescu de poza cu generalul respectiv pentru simplul fapt că omul e obez, dar nu obez la modul puțin chubby ci obez morbid:

Așa că au curs glumele de autobază pe tema aspectului pe care-l are generalul respectiv.

Ori, aspectul unui om nu prea are niciun fel de corelație cu inteligența, perspicacitatea sau experiența omului.

O parte dintre cele mai mari genii ale omenirii au fost urâți cu spume și mulți au reușit tocmai pentru că erau renegați de societate.

Evident, nu vreau să zic că obezitatea morbidă e semn de inteligență pentru că de regulă nu e, mai ales dacă nu se datorează vreunei boli precum diabetul și vine din obsesia pentru ciocolată.

La fel cum nu zic că oamenii obezi sunt atractivi, dimpotrivă mi se par de-a dreptul libidinoși, dar aspectul fizic nu e criteriu de evaluare a competențelor, iar cei care se rezumă la treaba asta dovedesc că sunt niște țărani digitali și cam atât.

P.S. Când eram adolescent circula un fel de legendă urbană ce zicea că puștoaicele cu sânii mici sunt mai bune la pat ca să compenseze oarecum neajunsurile și mai târziu aveam să aflu că nu e foarte departe de adevăr treaba asta. De aia vânăm cu toții doar skinny bitches ;)!