Tai! Tai!

Tai! Tai!  Dimineata inainte sa plec la servici intru in camera Karinei sa ii spun “Buna dimineata”, sa ma joc un pic cu ea si apoi ii fac cu mana “Tai! Tai!” si plec. Vineri dimineata eram foarte obosit dupa o zi lunga la servici. Am relaut ritualul de dimineata. Lili o tinea pe Karina in brate si dansau prin mijlocul camerei. Ii fac cu mana si zic “Tai! Tai!” la care o vad pe Karina care se uita lung la mine ca face cu manuta semnul de la revedere. Un val de fericire m-a strabatut instant. Am realizat din nou ca un copil iti poate face viata mai buna, chiar si pe timp de criza! Ce mai conteaza alegerile prezindetiale, criza, problemele financiare cand iti vezi copilul ca iti face cu mana la 3 luni jumate?

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
ovix

sa vezi cate lucruri minunate urmeaza.

ion

De data asta iti dau dreptate. Copiii sunt niste fapturi minunate care anuleaza orice rahat politic sau economic.Sper sa mai ai astfel de bucurii si nu o spun ca sa ma aflu in treaba. Cand avem divergente de opinie avem, dar copiii n-au nici un amestec in toate relele de care ne lovim zilnic.

ion

Revin: foarte draguta Fetita. Sa va traiasca.

lili

Multumim @ion! Intr-adevar ne aduce multe bucurii si suntem niste parinti norocosi, nu plange decat foarte rar. Rade toata ziua, dar la gimnastica e serioasa, se vede in poza!