Sondaj: Cine e de vina?

Observ nevoia oamenilor de a gasi vinovati asa ca va propun un sondaj legat de moartea unei femei in centrul Sibiului pentru ca un ornament i-a cazut in cap de pe o casa. Subiectul a fost intens tratat de presa locala si nationala. Voi ce credeti?

Rezultatele sondajului anterior le gasiti la Arhiva Sondaje

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
eu

Am studiat locurile unde au fost amplasati acei lei decorativi. E ciudat, dar sunt multi cazuti. Pe de alta parte acoperirea cu tabla a zidului de sprijin pare proaspat facuta. Am remarcat si sumedenia de cabluri amplasate si de elemente aditionale (camere video) pe cladire. E foarte posibil ca si aceste interventii sa fi avut un cuvant e spus in acest nefericit accident (o scara amplasata la montaj pe un ornament de pilda). Repet sunt mai multe decoruri din astea cazute acolo. Cum de nimeni nu s-a sesizat pana acum? Oricum administratorul nu e vinovat, mai degraba vina (macar morala)… Read more »

In niciun caz nu vad de ce ar plati administratorul oalele sparte. Ce poate el sa faca? Sa ia cu japca bani de la locatari pentru retaurare? Pai daca cerea bani pentru “decoratii” sunt sigura ca i se radea in nas. Se cauta un Acarul Paun si uite ca s-a gasit. E mai usor asa.