SCUZE

Scuze cititorilor fideli Mazemania pentru ce s-a intamplat pe blog in ultimele doua zile. Am lasat toate comentariile, desi am zis ca nu accept injurii, dar am vrut sa vad pana unde merge URA unor oameni. Scuze ca ati asistat la acest declin uman al unora care se numesc jurnalisti si fani ai unei echipe de baschet locale. Promit sa ii evit pentru ca nu merita efortul in nimicnicia lor.

Sa nu uit, serialul cu amantele nu a murit, dragi cititori. Pentru toti cei ce imi scrieti ca vreti noi episoade, acum le pregatesc! Curand…. 🙂

13
Lasă un răspuns

13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

bai caline…acum chiar ma superi. unde naiba e legatura intre fanii “unei echipe de baschet local” si ce vrei tu sa zici aici? de ce-i bagi pe toti in aceeasi oala? poate te doare dar… asa a facut si hitler!

ma dezamagesti cumplit! daca te-ai fi documentat macar putin de tot stiai cine e presedintele asociatiei din care fac si eu parte ca membru fondator si membru in consiliul de conducere. daca ai fi avut minima documentare ai fi descoperit ca nici macar nu-i sti pe cei din asociatie, cu atat mai putin pe cei din conducerea ei. si crede-ma… nici ei habar nu au cine esti tu asa ca lasa atacurile astea nefondate. sincer sa fiu, nici macar nu am vazut nici un atac in ultimul timp. brylu nu te mai baga in seama, dragos nici nu stie ce… Read more »

Domnule Blaga, sunt presedintele Asociatiei Al 6-lea jucator. Tudor mi-a semnalat ca ati facut referire la Asociatia suporterilor si la mine, la presedintele acelei asociatii. Nu va cunosc si nu am intrat niciodata pe acest blog. Daca aveti veleitati de jurnalist ar fi trebuit sa verificati inainte sa scrieti ceva. Unde v-am atacat eu? Cred ca ma confundati cu altcineva. Iar faptul ca sunt membrii ai asociatiei sau ca sunt suporteri ai echipei de baschet este total irelevant. Pentru ca ei sunt membrii si in alte asociatii, cum ar fi unele de arhitectura, sau de protectie a animalelor, sau alte… Read more »

1. tu nu ai zice nimic caline daca cineva ti-ar ataca sotia sau prietenul? din cate tin minte, imediat ai sarit ca fript dupa ce tomozei a fost atacat. 2. spune macar un nume (doar 1!) de membru in asociatie care face parte si din galerie. esti total pe dinafara cu subiectul dar insisti sa-ti dai din stangul in dreptul, sa ataci nefondat. nu e DELOC corect din partea ta, a unui om care vrea sa aduca la lumina dreptatea. revin, cred ca mai mult de 5 oameni nu sunt si in galerie si in asociatie in acelasi timp si… Read more »

“cei ce ma ataca zilnic sau de 10 ori pe zi sunt membrii galeriei CSU, in frunte cu presedintele lor, membrii si in Asociatia Al 6-lea jucator”. Vad ca m-ati atacat mai sus, si nu mi-ati raspuns. Astept in continuare raspunsul nu ocolirea subiectului. Altfel nu se poate spune ca aveti puterea sa va asumati propriile afirmatii si sa recunoasteti cand gresiti. Comportament total ne barbatesc daca ar fi asa. Deci cand v-am atacat eu? “Apropo domnule Hila sa inteleg din textul tau ca e o amenintare la adresa mea daca scriu ceva critic la adresa galeriei?” 1. Eu v-am… Read more »

anonim

la felul in care te documentezi cind ataci administratia sibiana, ar fi trebuit sa te documentezi si acum. de data asta nu ai reusit sa fii obiectiv, ba chiar ai dat cu bita in balta rau de tot. m-am convins ca e genul tau sa cauti scandal si acolo unde nu e si sa scormonesti in fecale.

calin

Domnule Claudiu – multumesc de precizari. Numele Calin Turcu va spune ceva?

@ Calin “Domnule Claudiu – multumesc de precizari. Numele Calin Turcu va spune ceva?” Nu am inteles la ce va referiti. Daca va referiti la eventuala calitate a lui de membru in asociatie, o sa fiti dezamagit, nu e membru. Cu toate ca, precizez din nou, as fi vrut sa fie. De oameni ca el oricine are nevoie. Si nu mai inteleg un lucru: de ce va semnati si cu “calin” si cu “admin”? Vad ca raspunsul la ce am scris mai sus intarzie sa apara, cu toate ca e evident ca autorul mesajelor incriminate de mine sta “geana” pe… Read more »

Ok, consider subiectul incheiat. Totusi, trebuia sa va informati ceva mai bine, galeria nu are presedinte, iar cel care e seful galeriei nu va cunoaste si nici nu intra pe bloguri.

Totusi sper sa renuntati la a mai alatura suporterii CSU sau Asociatia Al 6-lea jucator cu anumite rafuieli personale. V-am spus, consider ca nu au relevanta, atata timp cat persoanele respective sunt fani ai mai multor echipe si membri in mai multe asociatii.