Protest pentru Dealul Gusteritei

Zilele trecute va invitam sa va inscrieti daca doriti sa luati parte la un protest prin care sa atragem atentia asupra defrisarii a 45 ha de padure din acest Deal de catre firma Tondach. Unii s-au inscris deja….foarte putini! Altii au intrebat in ce consta.

Pentru a va stimula sa participati (nu am stabilit data si ora inca, o voi anunta) m-am gandit sa urcam pe Dealul Gusteritei in ziua Z ora X, la turn, si sa intindem la baza turnului un banner mare pe care scrie S.O.S. De asemenea vom anunta presa si oamenii din cartier in prealabil despre acest eveniment.

ACUM mobilizarea!
Cine vine cu noi? Nu tipete, nu altceva decat acest mesaj simplu: S. O. S.

Puteti veni pe jos, cu bicicleta sau masina, important sa fim cat mai multi. Din experienta mea anterioara cu astfel de proteste in Sibiu se strang maxim 10 oameni, de obicei aceiasi. Oare sibienii sunt chiar asa de indolenti? Oare?! Sau comoditatea de a semna doar de la calculator virtual o petitie e destul? Hai sa vedem! Scrieti la comentarii daca vreti sa veniti si in care zi si la ce ora ar fi cel mai bine.

Noi (suntem deja cativa) facem saptamana asta bannerul cu vopsea pe material textil (din donatii!) si manifeste pentru locuitorii din Gusterita (tot donatii!).

Voi cum va implicati? Cum ne sprijiniti?

S.O.S. DEALUL GUSTERITEI !