Protest pentru Dealul Gusteritei

Zilele trecute va invitam sa va inscrieti daca doriti sa luati parte la un protest prin care sa atragem atentia asupra defrisarii a 45 ha de padure din acest Deal de catre firma Tondach. Unii s-au inscris deja….foarte putini! Altii au intrebat in ce consta.

Pentru a va stimula sa participati (nu am stabilit data si ora inca, o voi anunta) m-am gandit sa urcam pe Dealul Gusteritei in ziua Z ora X, la turn, si sa intindem la baza turnului un banner mare pe care scrie S.O.S. De asemenea vom anunta presa si oamenii din cartier in prealabil despre acest eveniment.

ACUM mobilizarea!
Cine vine cu noi? Nu tipete, nu altceva decat acest mesaj simplu: S. O. S.

Puteti veni pe jos, cu bicicleta sau masina, important sa fim cat mai multi. Din experienta mea anterioara cu astfel de proteste in Sibiu se strang maxim 10 oameni, de obicei aceiasi. Oare sibienii sunt chiar asa de indolenti? Oare?! Sau comoditatea de a semna doar de la calculator virtual o petitie e destul? Hai sa vedem! Scrieti la comentarii daca vreti sa veniti si in care zi si la ce ora ar fi cel mai bine.

Noi (suntem deja cativa) facem saptamana asta bannerul cu vopsea pe material textil (din donatii!) si manifeste pentru locuitorii din Gusterita (tot donatii!).

Voi cum va implicati? Cum ne sprijiniti?

S.O.S. DEALUL GUSTERITEI !

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Mihai Colibaba

Noi vom scrie, dar sincer nu mi se pare o initiativa foarte promitatoare. De la un tip “obraznic”, asa cum esti tu, ma asteptam la ceva mai radical.

Calin Blaga

mai Mihai doar stii ca un individ m-a facut obraznic, ca restul stiu ca sunt un tip foarte pasnic, care vorbesc si practic NON-violenta pe toate planurile!…

ioana Frunzescu

important e sa existe un mesaj de razvratire, o reactie de impotrivire, chiar si asa , soft.dar, sa existe si sa fie cat mai multi oameni acolo, pe deal, in ziua si la ora stabilita.asa va atrage atentia si ziarelor centrale si de abia de atunci va conta.Sunt pentru.Sper sa fie o zi si o ora la care sa pot fi acolo.Doresc asta din tot sufletul.Ioana Frunzescu

Anonymous

he, he, doar daca stingem crucea (ca stinsa va fi cind va disparea dealul gusteritei sub escavatoare) si aruncam in aer monumentul (ca tot e facut praf de cind s-a facut sosea pina la el si au urcat toti neavenitii) vom atrage atentia asupra acestei teme. si ce “timpa” am fi putut face, si ce tobogane de coborire pentru carturi care sa aduca pasionati din toata tara s-ar preta. dealul gusteritei este amplasat similar cu promenada din insula capri, e absurd, e hilar sa iti bati joc de o inaltime de linga oras, pe motive economice, in care nici macar… Read more »

Anonymous

Pai, sa protestam.Cand?

Anonymous

Macar jumate din cei care au semnat petitia sa vina pe dealul Gusteritei si tot e bine.Sunt multo din alrte localitati, de aceea cred ca vom fi doar atatia.