Pat Kelly in Imperium Pub

imperium-copy

Turneul naţional susţinut de Pat Kelly a debutat cu succes ieri seara (18.feb) în Imperium Pub din Sibiu. Pentru prima oara in Romania, chitaristul irlandez stabilit în Danemarca şi-a început cariera în muzică la doar 11 ani când a luat primele lecţii de chitară. La 20 ani a început să compună şi a hotărât să îşi încerce norocul şi în alte ţări. Astfel, Pat a colindat toată Europa şi o parte din America reuşind să transmită spiritul muzicii irlandeze prin talentul său de compozitor, chitarist dar şi de show – man, calităţi care îl fac potrivit pentru concertele de cafenea.

Cu 2 albume la activ şi încă unul în proiect anul acesta, Pat Kelly îi invită pe toti iubitorii de muzică live pregătiţi de spectacol în această săptămână la Braşov la Deane’s Irish Pub în data de 20 februarie, la Green Hours Bucuresti în data de 22 februarie dar şi la Imperium Pub în Sibiu pe 19 februarie la o sesiune de improvizaţie alături de Imperium Band şi într – un show cu totul şi cu totul special în 21 februarie.

Un show – man adevărat, vocalist talentat, chitarist desăvârşit şi o gazdă spirituală, Pat Kelly garantează atât prin calităţile sale cât şi prin experienţa spectacolelor susţinute anterior o sală plină şi un spectacol care nu trebuie ratat.

Pentru detalii despre proiectele Imperium Pub, întrebări, propuneri sau rezervări, vă invităm să vizitaţi să ne scrieţi la club@imperiumpub.ro sau imperium.sibiu@gmail.com.