10
Lasă un răspuns

9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Radu MICU

Acum 10 ani descarcam mobila si calculatoare in curtea cantinei studentesti. Dintr-un camion venit de la Brasov. Pentru redactia MONITORUL de SIBIU. In momentul cind a sosit primul tiraj, ne-am enervat toti pentru ca era o poza gresita. Am pastrat un exemplar din primul numar. L-am pus in rama. Acum doi ani am facut prostia sa-l fac cadou unui distins domn care nu avea nimic comun cu presa scrisa . Se numea Bogner si venise cu niste mitici care-l periau intr-una. Vroia sa mearga la Johannis. Ma bucur ca Monitorul a implinit 10 ani. Pacat ca nu se organizeaza o… Read more »

Adina

Si Petruta Precup

Anonymous

Nu il uitati pe Iulian Carja, va rog mult. Toate cele bune si … stiti voi ca va urez doar de bine. La Multi Ani. Bufix

Ioana Frunzescu

Bravo, Lili.Succes in continuare la o functie si mai mare ! Ar fi mai bine pentru Monitorul de Sibiu!

Anonymous

Hehehe. Ai masluit si tu nitel poza…Ma mir ca fostul-Punctul nu a zic nimic 😛

Calin Blaga

@ Anonim – n-am masluit. Asa arata site-ul de dimineata. Mihai (ex-Punctul) a aparut pe site cu poza mai tarziu in aceeasi zi….

Anonymous

Ciudat ca Monitorul de Sibiu e condus de doi moldoveni – Colibaba si Nenciu, actuala Blaga. Pacat de ziar, ca a ajuns o gazeta de perete.

Calin Blaga

Mai Anonimule ce-i daca ei sunt moldoveni. te-ai gandit ca poate au adus un suflu nou ziarului? Dar na, am uitat ca Ardelenii sunt rasisti, asa cum am mai scris pe acest blog!

Anonymous

Acel anonim sigur nu e ardelean,in ceea ce priveste conducerea acelui ziar nu se pune problema deoarece cei 2 directori sunt sibieni,redactorii sefi mai sus amintiti chiar daca sunt moldoveni dau dovada de profesionalism aici in ardeal si nu cred ca deranjeaza(doar pe cei care nu au reusit sa le i-a locul sau nu au fost de partea lor)

Anonymous

daca esti ardelean si nu iti plac moldovenii sau oltenii inseamna ca esti rasist? cautati va rog in dictionar ce inseamna termenul rasist? sau poate ca moldovenii sunt alta rasa si eu nu am aflat ? tot ce se paote dar din cate stiu eu tot caucazieni sunt …