Karina Iris Blaga, 1 an si 2 luni

Cum nu am mai scris de luni de zile pe blog, nu am mai apucat sa va spun despre fiica mea Karina Iris. A trecut de 1 an si 2 luni si merge…ad-literam, inainte! Paseste inca precum betivul uneori, dar e simpatica foc. Rade, tipa de veselie, se enerveaza. da na-na, spune deja o gramada de cuvinte: tata (primul ei cuvant), mama, nani, Ana (papusa ei preferata), uite!, na-na, apa, papa, hopa etc Este o dulceata de fata dupa cum o arata si pozele. Prin poze apare, cum este si firesc, iubita mea sotie Lili.

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Devine o obsesie pentru parinti sa-si publice copii pe Internet, nu stiu cat de intelept e, dar cu siguranta o sa afli cand fiica voastra va avea 16 ani si colegii vor rade ca au vazut-o goala pe Internet :))

Calin Blaga

@Tomitzel – poate iese hippy ca tatal ei si nu ii e rusine cu propriul trup ca la majoritatea romanilor

Da, poate ai noroc, pana atunci o sa fie buna in colectia unor pedofili, asa cum schimba timbrele colectionarii intre ei.

Dar nah, e decizia si blogul tau, faci ce vrei, eu doar imi exercit dreptul de comentator 😛

Calin Blaga

Normal TOmitzel tu comentezi. Dar vezi lucrurile prea strict si prea cu multa frica. Este atat de multa frica in Occident si a venit si la noi. Am scapat de frica comunismului si am dat de cea a capitalismului…. Peace, man!