Jos palaria maestre Dinica!

Astazi maestrul Dinica a plecat in lumina. L-am urmarit in multe filme in roluri de personaj negativ, mai ales. Hatru, sobru, rau, dur, Dinica a stiut sa dea personalitate personajelor sale. Dar cel mai bine mi-a ramas intiparit rolul sau din Filantropica….
Jos palaria maestre Dinica!
Si mai jos o secventa din Filantropica.


Dinica a fost un mare actor de teatru, film, televiziune. A si cantat. A facut tot pentru a arata ca este un artist complet.

4
Lasă un răspuns

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Roxana

pacat… mare pacat… chiar aseara am revazut Filantropica, mi-a ramas si mie rolul sau intiparit in minte, iar azi am aflat de pe blogul tau cumplita veste. intr-adevar, “Jos palaria, maestre Dinica!”

N-am intentionat sa te critic pe tine pentru asta. Pur si simplu cand am vazut poza aici aici, mi-am amintit de acel articol de la Alex Galmeanu si mi s-a parut interesant sa-l impartasesc cu tine si cititorii sai. In ceea ce ma priveste, eu n-as avea nimic impotriva ca aceste fotografii sa fie publicate pe bloguri, dar cand sunt publicate in ziare (care obtin un profit substantial din asta), lucrurile se schimba. In plus, din ce stiu eu, autorul respectivei poze cu Gheorghe Dinica le-ar fi cedat-o tuturor pe gratis pentru a ilustra articolele legate de disparitia actorului, dar… Read more »