Iohannis vrea sau nu sa fie prim-ministru?

sibianul_prim-ministru
sibianul_prim-ministru

Clar ca primarului sibian i s-a urcat la cap politica si prea-marirea. Dar si presei, pardon unei parti a presei. Astazi am citit doua stiri in urma conferintei de presa a primaruluid e azi. Prima din Sibianul care anunta sus si tare ca Iohannis vrea prim ministru. A doua din Rondul care anunta ca Iohannis nu vrea prim-ministru. Ce sa intelgem?

Daca ne uitam la fisierul video de pe Sibianul, de la conferinta, reiese clar, agresivitatea presei, mai exact chiar a autorului articolului, Dragos Popescu, care intreaba exasperat pe Iohannis daca vrea prim ministru. Si desi acesta politicos raspunde ca nu, si nu si nu, Dragos Popescu insista. Normal ca la final primarul a raspuns ca “e politicos sa raspunzi la o invitatie la discutie”…dar discutia despre ceva nu e si acel ceva. Pai pe Dragos Popescu daca l-ar invita la o discutie pentru functia de prim-ministru nu s-ar duce?

rondul_prim-ministru
rondul_prim-ministru

Oricum declaratiile din articolul din Sibianul nu sustin afirmatia din titlu. Rondul mi s-a parut mult mai echilibrat in relatarea evenimentului. Fiecare cu opinia lui si noi cu a noastra!

Asa ne invatam sa citim mai multe ziare pentru a intelege adevarul, ca altfel riscam sa fim manipulati cu voie sau fara voie.

Parerea mea e ca Iohannis nu are nicio sansa sa fie prim-ministru si el stie asta, dar unii pentru a face o stire forteaza lucruile dincolo de limite.