Iohannis vrea sau nu sa fie prim-ministru?

Iohannis vrea sau nu sa fie prim-ministru?
sibianul_prim-ministru

Clar ca primarului sibian i s-a urcat la cap politica si prea-marirea. Dar si presei, pardon unei parti a presei. Astazi am citit doua stiri in urma conferintei de presa a primaruluid e azi. Prima din Sibianul care anunta sus si tare ca Iohannis vrea prim ministru. A doua din Rondul care anunta ca Iohannis nu vrea prim-ministru. Ce sa intelgem?

Daca ne uitam la fisierul video de pe Sibianul, de la conferinta, reiese clar, agresivitatea presei, mai exact chiar a autorului articolului, Dragos Popescu, care intreaba exasperat pe Iohannis daca vrea prim ministru. Si desi acesta politicos raspunde ca nu, si nu si nu, Dragos Popescu insista. Normal ca la final primarul a raspuns ca “e politicos sa raspunzi la o invitatie la discutie”…dar discutia despre ceva nu e si acel ceva. Pai pe Dragos Popescu daca l-ar invita la o discutie pentru functia de prim-ministru nu s-ar duce?

Iohannis vrea sau nu sa fie prim-ministru?
rondul_prim-ministru

Oricum declaratiile din articolul din Sibianul nu sustin afirmatia din titlu. Rondul mi s-a parut mult mai echilibrat in relatarea evenimentului. Fiecare cu opinia lui si noi cu a noastra!

Asa ne invatam sa citim mai multe ziare pentru a intelege adevarul, ca altfel riscam sa fim manipulati cu voie sau fara voie.

Parerea mea e ca Iohannis nu are nicio sansa sa fie prim-ministru si el stie asta, dar unii pentru a face o stire forteaza lucruile dincolo de limite.

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
teodora

Draga Calin,
cu tot respectul pentru colegul Dragos Popescu…Dar …Johannis NU VREA sa fie prim-ministru! Eu am toata conferinta inregistrata pe camera si niciunde nu spune ca VREA functia! Intr-adevar, Johannis a spus ca nu va refuza DISCUTIILE, daca vor exista! cam despre asta e vorba!

Cu tot respectul, Sibianul nici nu zice ca Johannis VREA prim-ministru. Ci, asa cum reiese şi din print-screen-ul tău, că AR ACCEPTA NEGOCIERILE. De unde şi până unde ai înţeles tu că VREA? Nu cumva deturnezi sensul articolului, exact aşa cum îl acuzi pe Dragoş?