In ghips

In ghips  De ieri am o “cizma” de ghips la piciorul drept… O entorsa din week-end s-a dovedit a fi mai smechera, asa ca medicii au decis sa stau in ghips 2 saptamani. Experienta de a merge la Policlinica a fost unica. Acum 17 ani, tot prin perioada asta am fost singur la aceeasi Policlinica pentru o entorsa, care s-a dovedit atunci a fi fisura de os. Acum nu e asa grav. Dar Policlinica nu s-a schimbat deloc. Aceiasi pereti scorojiti, aceleasi usi vechi, cabinete nedotate. Sala de raze X era la fel de veche, iar cea de ghips parea neclintita in timp. Normal ca dupa ce am primit ghipsul pe picior, desi acuzam severe dureri de spate am fost lasat pe un scaun in hol… Fara carje, scaun cu rotile etc. Singur fiind am sunat un prieten care a venit sa ma ia. Eu sarind intr-un picior, cu un spate rebegit si un picior in aer… La fel am patit si acum 17 ani… Si cica suntem in EU! Aiurea!
Ajuns acasa am urcat cu greu cele 2 etaje… amuzandu-ne de pozitiile mele… aplicate pentru a urca mai usor fara carje fiind…
Asa ca acum stau acasa si trimit articolele prin internet…noroc de tehnologia asta. Astept miine si un set de carje de la o prietena pentru a ma putea deplasa in voie prin casa. Deocamdata folosesc scaunul cu rotile de la birou…

Căutări:

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Urata patanie…mai bine sa stai cu el in ghips …te refaci mai bine…si eu am facut o entorsa anul trecut si ajunsa la urgente la o clinica particulara medicul mi-a recomandat ghipsul…si bine a facut….acum nu ma mai resimt deloc…altii care au avut entorse dar au stat cu piciorul dor in fasa se resimt tot timpul.

Nici eu n-am primit carje…se pare ca asa ceva nu ti se da nici la clinicile particulare , care vorba aceea, sunt dotate. Eu n-am avut noroc de nici o prietena care sa aiba de imprumut…asa ca…m-am descurcat cu celalalt picior.

Insanatosire grabnica

Chiar despre experienta mea intr-un spital american ma pregateam sa scriu (si o sa scriu un pic mai incolo, sper) cand am citit postarea ta care mi-a amintit de o alta experienta “spitaliceasca”…De data asta, spitalul din Medias…acum vreo 8-9 ani…jucat fotbal…entorsa urata…picior cat China…spital…raze…mita la doctor…scuze ca programul se termina la 11 dimineata (!) si trebuie sa merg sa-mi puna ghipsul la sibiu…copil cu mana rupta trimis tot acolo…revolta…umilinta…resemnare…mita mai mare si rezolvare a cazului pe plan local. Atunci am inteles ce inseamna sa ai un spital cat de cat in apropiere de unde stai.
Insanatosire grabnica si fara urmari!