Homofobia

Am scris un editorial nou in Sibiu 100% despre Homofobie si reactiile au aparut instant. De ce ne este frica de homosexuali, fie ei gay sau lesbiene? Nu am inteles niciodata de ce barbatii se uita la filme porno si daca vad doua femei cum fac sex, saliveaza, iar daca vad doi barbati, le e greata. Ma uit pe strada si adesea vad doua fete de mana si nimeni nu comenteaza sau se sinchiseste, dar sa apara doi barbati pe strada de mana …. Ar merita un experiment cu o camera ascunsa … daca nu s-a facut deja. Romanii sunt inca obtuzi cand vine vorba de homosexualitate, mai ales in orasele mai mici, desi nici in cele mari nu le e tot una….

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
marian

Nu-i plange pe astia, ca in Sibiu sunt cei mai multi din Romania, chiar daca nu e vorba de un oras mare!Hai sa mergem pe logica. Daca tatal tau ar fi fost homosexual si mama lesbi, tu nu te-ai fi nascut , iar noi nu mai citeam, cu placere, “Mazemania”. Corect?

lili

Marian, stai linistit ca si pe vremea parintilor nostri au existat homosexuali. Numai ca nu se face atata tam-tam pe seama lor. In ceea ce priveste numarul lor, chiar daca sunt cativa intr-un oras, asa nu inseamna ca oraul se transforma intr-unul de gay si nu mai are cine face copii. Ce-ar fi sa discriminam si femeile sau barbatii sterili. Doar nu sunt gay, dar nu poat face copii. Fiecare cu treaba lui, doar ca nu vad de ce trebuie huliti, fiecare face ce vrea, atata timp cat nu ne afecteaza pe noi cu nimic. Sa stii ca pana si… Read more »

Incercam sa fim “Politica correct” si le dam drepturi. Ceea ce e ok. Sunt oameni la fel ca noi, cu aceleasi vise, dorinte, nevoi si destin.Dar noua, heterosexualilor ce drepturi speciale ni se dau? Creind o categorie distincta din ei, nu ne separam si noi ca minoritate sexuala?

Ciobanu

Din articol ce sa inteleg, ca ei nu sunt in stare sa-si deschida un local iar noi sibienii suntem homofobi din cauza asta?
Alte discriminari nu le vad semnalate in articol decat doar niste supozitii legate de numarul homosexualilor si niste intamplari imaginare, nu reiese de nicaieri homofobia.

Dupa aceasta logica inseamna ca suntem si rasisti. La Sibiu nu există cluburi sau baruri oficiale pentru oamenii de culoare. Nu există nicio manifestare publică pentru a combate discriminarea acestei minorităţi. Si sunt multi in Sibiu ca si in Romania, toata Romania.

Ciobanu

Exact 🙂 Crezi ca avem o comisie de urgenta care sa faca fata unui evenutal taifun in Sibiu? Se poate plimba un taifun in Sibiu fara carente in absorbtia efectelor negative provocate de acest eveniment? Sunt institutile noastre capabile sa amorseze aceastra tragedie? Iti spun eu NU!