Francois Renaut de la Asociatia Dezvoltam Breaza face spam ordinar

Dupa cum spune titlul, domnul Francois Renaut, presedinte al Asociatiei Dezvoltam Breaza face spam ordinar cu complicitatea Primariei Breaza:Francois Renaut de la Asociatia Dezvoltam Breaza face spam ordinar  In emailurile de spam pe care le trimite si pe care le gireaza, domnul Francois Renaut foloseste doua adrese de email distincte  contact@aeroterapia.ro si office@escape-travel.ro. Cea de-a doua adresa de email, de pe care s-a trimis de fapt spamul e asociata cu o agentie de turism cu birouri in Bucuresti si Constanta si care nu pare sa aiba nicio jena trimitand emailuri folosind liste de email cumparate.

Datele lor de contact complete le gasiti aici unde scrie frumos si pompos despre legea 677/2001 privind protectia datelor personale si legea 506/2004 privind prelucrarea acestor date.

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

păi și de ce nu ar face dacă nimeni nu raportează? foarte bine că publicați, eventual cereți o explicație la Primărie dacă de acolo pornește treaba… SPAM-ul este ilegal, cu atât mai agravant că sunt implicate instituțiile statului.