EXCLUSIV: Mafia din Politia Comunitara Sibiu

Asta da bomba. Un grup de angajati din cadrul Politiei Comunitare Sibiu, ce doresc sa isi pastreze anonimatul mi-au trimis o scrisoare cu dezvaluiri din interiorul institutiei. Scrisoare lor, ce o redau mai jos, contine acuzatii grave, usor de probat de cei abilitati sa faca anchete: DNA, Politie, Primarie. Autorii descriu o intreaga retea de tip mafiot de la conducere in jos ce a pus mana pe aceasta institutie. Sa speram ca apelul lor va avea si urmari printr-o verificare la sange a acestei institutii….
Am scanat scrisoarea si am convertit-o in word prin OCR. Greselile de gramatica, punctuatie apartin autorilor.

Prin prezenta scrisoare un grup de angajati din cadrul Serviciului Public de Politie Comunitara al Municipiului Sibiu doresc sa traga un semnal de alarma si isi cer scuzele de rigoare,deoarece nu putem dezvalui identitatea noastra ,caci cei din conducere ar avea un motiv placut de a se razbuna pe noi.
Amenintarile si razbunarea este arma celor care conduc in Politia Comunitara Sibiu.Ei cred si este vizibil ca aceasta institutie este bunul lor, axandu-se pe a manevra aceasta institutie dupa bunul lor plac,de a investi banii in Ceva ,de a iesi profit cat mai mult pentru a acoperi cheltuielile facute de ei insisi.
In aceasta institutie, domnul director Aldea Gheorghe Adrian ,incalca toate regulile si nu tine cont de drepturile angajatîlor ,puterea lui fiind sustinuta de verisoara lui Viorica Bandescu,care este mana lui dreapta si a primarului .
Acest domn director a fost numit in fruntea Politiei Comunitare prin amabilitatea doamnei Bandescu,nu prin capacitatealui,e1neavand nici o pregatire de acest gen,dar verisoara lui a avut grija sa-i puna o vorba buna primarului, desi nu era greu tinand cont ca prîmarul este puterea in acest oras. Pregatirea domnului director Aldea lasa de dorit,nu avem ce invata de la el,nu este capabil de a intelege oamenii,nu asculta angajatii,nu-i primeste la birou pentru a discuta problemele de serviciu care apar,vorbeste urat cu aproape toti angajatii,nu raspunde la „Buna ziua -. Buna dimineata”,folosindu­se chiar de norma de hrana pe care o meritam prin natura serviciului. Cand a aflat ca vrem sa infiintam sindicatul nostru sau sa ne aliniem la sindicatul politiei, Prolex, ne­a amenintat ca ne ia norma de hrana ,ceea ce a si facut unora dintre colegi si ne-a obligat sa ne inscriem la sindicatul din Primarie sau la sindicatul de la Finante de unde a fost adus Aldea.
Tot de la Finante a fost adus si un coleg de-al lui,pe nume Ienciu Cosmin,care se ocupa cu tinuta de cea mai slaba calitate ,care a fost evaluata la milioane de lei: „o mana spala pe alta-doi finantisti si o Bandeasca”,doar numai asa putea domnul Aldea in 3 ani sa-si construiasca o casa si alte bunuri. Cine-i verifica pe ei? Cine poate sa calculeze banii care au fost cheltuiti pe tinuta si sa evalueze si calitatea ei? Care a fost motivul de s-a impus sa nu ne facem sindicat propriu? Le-a fost teama ca au piedici de a se imbogati,de a calca in picioare oamenii care isi fac serviciul si respecta tot ceea ce fac pentru a-si castiga o piine?
Ni se reproseaza diferite lucruri pe care le gasesc intr-adevar oamenii lor care i-au adus prin diferite metode ,dar cum pe ei nu-i pot trage nimeni la raspundere ,nimeni pentru ca sunt relatiile oamenilor cu putere si influenta.Tot cei care aduc bani la buget si sunt corecti sufera,ca deh: „trebuie cineva sa plateasca”.
Va spunem cateva nereguli inteme de care sefii nostri profita din plin pentru a mai scuti si salariile lor ,deloc de neglijat,tinand cont ca mai sunt si sefi care au iesit la pensie din alte institutii,au luat o ordonanta, au si pensie si mai au si la noi in institutie un salar foarte,foarte bun. Pai nu? „asa sa nu mai mori niciodata”. Normal ca suporti toate magariile domnului Aldea. Cum sa tina cu noi slugile? Il sustine pe el pentru a nu-si pierde scaunul (toti subalternii lui … acest lucru). Este puterea! Doamna Bandescu este
ingerul lui pazitor ,il sustine si in bune si in rele.
Avem colegi care au gresit si mai gresesc ,au venit bauti la serviciu ,au lovit masinile institutiei,in obiective fac ce vor ei(spun obiective,pentru ca ei nu fac servicii in st.rada,pe ploi, vant ,frig,zapada.) Nu o sa vedeti asa ceva niciodata. Mai nou,unii dintre ei lucreaza numai de noapte in obiective unde pot sa se si odihneasca ,deoarece ziua de lucru la sefii nostri, renovand apartamente ,isi construiesc case,au ei de lucru si profita de tot ce se mai poate „ca ce stim noi,ce timpuri vin si ce-i in mana nu-i minciuna”. Spunem
acest lucru deoarece in cei 3 ani de cand s-a infiintat Politia Comunitara,sefií nostri si-au facut o randuiala pe cinste cu tot ce le trebuie ,case,bani,masini etc. Revenim asupra colegilor care ,unii dintre ei, au avut abateri disciplinare,ca sa spele rusinea fata de sefi au muncit la ei acasa ,au pus gresie ,faianta ,parchet,au zugravit ,au amenajat, adica ,au turnat ciment ,au pus dale ,piscoturi , tot ce a fost nevoie ,au tras curentul ,au tras tevi
pentru apa,calorifere,au facut tot ce este util pentru o casa de vis,da.r sa nu credeti ca 1-2 oameni au facut toate acestea,normal ca sunt mai multi colegi si ce credeti?-acestia trebuie sa aiba un maistru ,sa coordoneze totul si cine credeti ca ar putea fi? Un alt coleg care a avut mana libera de cand s-a infiinta Politia Comunitara. S-a fofilat pe la baza,a luat salariul pe munca altora,dar de:-si el este unul care lucreaza pe la sefi pe acasa ,pe nume Brudan Aurel,care are deja si o functie:-planificator programari. Ce inseamna? Adica este superior ca si alti colegi de pe strada si face planificarile ,deci este superior fara studii ,nici de lunga durata ,nici de scurta durata . Abia a luat diploma de bacalaureat si s-a inscris imediat la facultate iar acum da licenta,Va dati seama ce functie va primi ca nu degeaba a facut cadou in comuna Sura -Mica,un teren domnului director Aldea.(acest lucru se poate verifica ,stíind din alte surse,cine vrea sa afle adevarul sa verifice,daca are teren domnul director in Sura -Mare ,este adevarat iar daca nu,ne cerem scuze pentru aceste afirmatii nu si pentu celelalte.) ,dar sa se tina cont ca toate bunurile domniei sale sunt trecute pe numele sotiei sale.
Moldovan Aurel este un alt om de vaza (gresier, faiantar si altele),a fost prins sub influenta bauturilor alcoolice, si-a spalat rusinea lucrand neconditionat incepand de la seful cel mai mare ,pana si la un inspector Marin Nicolae,care acum este sef Ordine Publica “Domnul Marin Nicolae se poarta oribil cu angajatii ,vorbeste urat,nu coopereaza cu angajatii,are puterea de a influenta negativ pe seful nostru,care nu verifica afirmatiile respective.Acest Marin, avand sotia Director productie la firma de croitorie „Gamma”, a favorizat-o si pe ea achizitionand un lot de camasi pentru noi angajatii cu un pret dublu sau triplu comparativ cu cel de pe piata .(fiecare om de unde munceste, acolo traieste ,dar acest pasaj se nimereste numai la sefi) Si sa revením la omul nostru de vaza Moldovan Aurel,care prin munca lui prestata sefilor nu era suflcient lui sa trandaveasca pe munca noastra ce are legatura cu serviciul(pentru ca el la servici se odihneste si face tot ce doreste el,iar in timpul liber munceste la sefi), a adus si pe pretioasa lui sotie ,mai putin pregatita ,este guard,nu a reusít nici anul acesta sa ia diploma de bacalaureat,dar nu e nici o problema,sotul ei are grija sa munceasca la toti sefii acasa sa-si tina sotia tot intr-un obiectiv calduros „Primarie”,normal ca nu poate fi lasata sa stea in ger, ploaie, vant, zapada. Acum modernizeaza apartamentul lui Ienciu ,ca a finalizat lucrarile la Aldea,la Rosu , la Marin poate si la altii dar ne este suficient ce stim, Toti acesti angajati , am enumerat numai doi,mai sunt si altii care iau salar de merit 15% si aproape luna de luna prime si nu orice prime,normal ca trebuie sa fie rasplatiti pentru munca depusa la sefi acasa. Nu-i intereseaza de colegii lor care stau in intersectii si isi castiga salariul pe merit si suporta jignirile oamenilor,ameninta.rile ,stau in intersectii in ploaie ,vant , ninsoare, canicula, fara apa, fara pauza de masa si fara dreptul de a merge la toaleta,drepturi care sunt stabilite de lege. Am dori sa va dam un exemplu:-la cererea unui coleg sa ia pauza de masa ,s-a raspuns ca pauzele sunt la gradinita si la scoala. Avem colegi care lucreaza in obiectiv „depozit Rasinari”,agenti superiori si principali care conform legii de infiintare a Politie Comunitare , trebuiau sa lucreze in cadrul institutiei pentru a-si indepliní atributiile ce le revin,nu in obiective care ar trebui pazite de guarzi_(personal contractual,care nu au dreptul sa aplice sanctiuni). In cadrul acestei institutii se lucreaza pe dos,oamenii sustinutí de directorul Aldea presteaza servicii in folosul directorului Aldea care are 2 cai particulari,iar colegii nostri „grajdarii”nici nu se mai imbraca in tinuta ,merg acolo ca la ferma,fac curat la cai,le dau apa,mancare ,le fac menajul acestor caluti asa cum doreste domnul Aldea. Normal ca daca nu executa ordinal lui imediat ii muta din obiectiv si cui ii convine?
Nici unuia, ca isi pierd automat primele ,salariile de merit si munca pe strada e grea iar aici „cine munceste nu are timp sa castige”. Acolo e ca in statiune ,dupa ce termini cu animalele poti face si un gratar,mai servesti si o bere,cine te controleaza pe tine daca muncesti pentru seful tau direct. Acum au inceput sa coseasca iarba pentru cai ca la íarna trebuie sa aiba hrana. Au adus nicovala,ciocan pentru a-si ascuti coasa. Activitate domnilor nu gluma. Acesta e realitatea! Cine are curajul sa-l verifice pe acest „miop” (scuzati expresia), dar poate nu stiti ca a luat permisul de conducere cu toate ca e daltonist. Nu vrem si nu dorim sa jignim pe acest om dar comportamentul sau lasa de dorit, umilinta la care ne supune pe unii dintre noi,nu stie sa respecte pe nimeni,nici doamnele si nici oamenii mai in varsta,desi sunt oameni competenti si au lucrat in
domeniu. Avem un exemplu pe domnul Stanila care ar fi fost mult mai in masura sa conduca aceasta institutie comparativ cu el. Nici macar nu i s-a dat posibilitatea sa fie instructor pentru pregatirea profesionala ,caci de la el aveam multe de invatat si puteam si noi sa ridicam problemele de natura serviciului. Avem inspectori care au terminat facultatea de Politie Comunitara pregatiti de x ,y ,nu dam numele ca nu este teritoriul nostru ,dar sotia unuia din acesti asa zisi inspectori face menaj la un fost politist care in prezent preda la aceasta facultate si care la inceput a facut cursuri cu noi agentii. Acest domn Stanila a fost marginalizat ,caci la inceput cand am vrut sa infiintam sindicatul el a fost cu initiativa nestiind ce consecinte urmau.Este tratat ca ultimul om si el si sotia lui si pe langa ei multi altii. Exemple negative sunt multe ,noi va lasam pe dumneavoastra ,pe toti celor care va trimitem cate un exemplar sa verificati cele spuse de noi si sa luati
masurile necesare acolo unde este cazul sa-l verificati pe acest domn director Aldea ,pe Ienciu care este disribuitorul banilor in cadrul Politiei Comunitare .Spunem asta pentru ca avem mari indoieli la tinuta,la cheltuieli pe diverse lucruri cu valori mici,dar angajatilor, supusilor ,li se comunica preturi destul de piperate,duble ,poate si mai mult,parca ar fi facute la o firma renumita din occident,dar calitatea lor lasa de dorit,in 2 saptamani incep sa se desire pantalonii,sa iese vipusca,bocancii sunt facuti la norma,daca ai noroc unii ii prinzi jumatate rosii, jumatate negri,altii dupa cateva incaltari se dezlipesc altii li se taie talpa si asa mai departe si cu pantofii. Si gecile de primavara-toamna sunt groaznice,cand e frig ingheata pe tine, iar cand e cald transpira pentru ca materialul este asemanator cu cel de prelata. Este penibil ce se intampla in cadrul acestei institutii. Un lucru peste care nu putem trece cu vederea sunt statiile de emisie recptie. A fost cheltuit un sac de bani pe aceste statii pe care nu le vedem rostul,erau foarte bune si celelalte ,dar unul care face parte din aceasta caracatita ,ce a pus stapanire pe acest oras au achizitionat aceste statií in jur de 200 marca – Sepura- si le-au catalogat la pretul de 57-60 milioane iar cele de pe masini care si filmeaza in jur de 70
milioane. Probabil aici se mai adauga programul pentru a le folosi si a fi conectate. Nu cunoastem amanunte despre intretinerea lor,dar nu suntem de acord cu banii ,deoarece in caz de deteriorare ni se impun noua. Daca se colabora cu noi ,ne cerea si noua parerea ,eram mai interesati si ne convenea mai mult sa achizitionam masini,erau mai utile pentru a supraveghea intreg orasul in zonele cele mai vulnerabile. Cu lucruri mult mai utile ar fi trebuit sa vina in slujba cetateanului. Nu suntem de acord cu organizarea si umilintele pe care ni le supun ei acum pentru a sta la intersectii in picioare iar masinile sa stea la periferie fara a fi folosite in oras unde este nevoie. Suntem organizati pe unde trece primarul, in centru, in jurul primariei, intersectiile din apropierea caselor lor ,in locuri unde a mai rasarit o fantana arteziana,dar in nici un caz la scoli,spitale unde intr-adevar este nevoie de noi. Tot timpul facem serviciul cate unul singur in locuri destul de periculoase,unde pe timp de zi suntem injurati,amenintati,umiliti de de oamenii care nu inteleg de ce stam 8-12 ore intr-un singur loc,chiar si acolo unde nu exista si nu au existat probleme. Nu este legal si nici omeneste sa faci patrula de unul singur ,sa stai in intersectii si mentionam ca au facut doamne singure serviciul in zone destul de periculoase pe timp de noapte iar barbatii executau serviciul ziua,chiar daca exista
si un regulament intern ar trebui, sa se gandeasca si ca pot fi pericole la tot pasul. Sefii nostri sunt iresponsabili de ceea ce se poate intampla,nu se gandesc ca noi avem acasa parinti, frati sau familii cu copii.
Va rugam, noi cei care am scris aceasta scrisoare si cei care nu au avut curajul sa se alieze cu noi, sa ne acordati sprijinul si sa luati masurile necesare ca acesti oameni sa nu mai aiba puterea de a ne umili,de a ne trata ca pe niste slugi crezand ca aceasta institutie este bunul lor de drept proprietatea pe care o manevreaza ca in familie acesti oameni fara scrupule, sa se verifice salariile, norma de hrana care nu ne este data in intregime, de ce ni se opresc atatia bani din norma plus garantia a 3 salarii. Avem salarii destul de mici
comparativ cu alti colegi din altejudete,nu avem sporurile aferente,suntem neindreptatiti fata de alti colegi care desfasoara alte activitati,in afara de cele impuse de natura serviciului. Ar fi corect si pentru noi si pentru domnul director daca nu are nímic de ascuns,sa afiseze o lista cu agentii sau guarzii care au beneficiat de cei 15% salariul de merit,sa vedem si noi daca acesti colegi merita sau nu acest salariu in plus si de ce la fiecare sfarsit de luna cand se face sedinta nu se anunta si colegii care iau prima,de ce trebuie sa ascundem meritele lor,sau aceste prime nu sunt acordate pe merit…
Va multumim pentru intelegere si va rugam sa ne sprijiniti pentru a putea sa ne executam
serviciul in conditii normale de lucru.

Căutări:

102
Lasă un răspuns

100 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
40 Comment authors
newest oldest most voted

Ii rog pe cei cae au intocmit aceasta srisoare sa mi-o trimita si mie.Ziarul nostru va face o ancheta jurnalistica. Cu siguranta o sa ne lovim de purtatorii de cuvint din primarie ( pentru obtinerea unor documente oficiale ) dar ne-am obisnuit deja cu aceasta practica. Adresa mea este ochiulpublic@yahoo.com. Multumesc, Radu MICU-Monitorul de Sibiu

marian

Scrie deja, in serial, despre abuzurile politiei comunitare din Sibiu, ziarul Justitiarul sibian.

dorel lupu

Daca esti cine cred eu ca esti si ai scris aceasta scrisoare in numele mai multor colegi, iti spun din inima sa-ti FIE RUSINE!Dar stii de ce? PENTRU SIMPLUL FAPT CA TE FOLOSESTI SI DE ALTI COLEGI, spunand ca sinteti un numar de angajati dar de fapt in realitate esti doar o singura persoana care doresti sa te razbuni prin diferite mijloace! De ce nu ai curajul sa te infrunti doar cu sefii nostrii, cu colegii nostrii, pe care ii acuzi in aceasta scrisoare? De ce nu te ridici tu la una dintre sedinte sa le spui ceea ce ai… Read more »

ratiu andrei

rusine

bebica

multe din cele scrise sint adevarate mai ales despre prime si salarii de merit ,primesc doar pilosii ori ciochistii( adica cei care isi dau colegii in git)ca mai nou asa merge

Ionica

Mda…Intr-o oarecare masura ai dreptate, spun “intr-o oarecare masura” pentru ca nu inteleg de ce incepi sa jignesti colegii doar pentru ca tu ai anumite divergente cu unii dintre acestia.Daca ai ceva de obiectat, ar fi trebuit sa faci referire doar la sefi si STRICT la problemele ce te framanta, nu si la anumiti colegi (C.M.) care nu au nicio legatura cu “suferintele” tale.Iti amintesc ca avem colegi care nu au BAC-ul dar cu toate acestea ai/avem foarte mult de invatat de la ei.Faci asemenea acuze in mod public la adresa colegilor si te plangi ca pe strada nu primesti… Read more »

Ionel

Multumesc frumos Angela ca raspuns nu uita masiniile aceelea de interventie acre opreau la caminul “Libertatea” intre orele 02:05PM ? Te rog trimitemi un Raspuns ? Vezi ca mai stiu si altii (Ilie Ion ,etc……….)

Sunt Stanila, cel care m-am regasit in materialul postat. Nu sunt de acord cu “colegii” care au trimis scrisoarea deoarece dau dovada de lasitate, intrucat nu isi asuma responsabilitatea cu care acuza deficientele din carul S.P.P.C Sibiu. Toate problemele cu care se confrunta nu se rezolva prin anonimat. Solicit sa-si dezvaluie identitatea si sa fie responsabili fata de cele afirmate, deoarece este posibil ca suspiciunile sa cada asupra mea sau a altor colegi. Sunt transant si spun lucrurilor pe nume asumandu-mi responsabilitatea fata de cine si ce afirm, iar lasitatea nu ma caracterizeaza fapt pentru care nu am ce comenta… Read more »

DSXSAXC

daca ati ajuns sa scrieti minciuni de genu si sa le mai si promovati dragii mei colegi,sunteti jalnici,o rusine care nu are ce cauta printre noi.asta e lasitate,e minciuna,invidie.probabil nu meritati mai mult,si pun pariu ca sunteti doare un grup care impreuna munciti cat munceste unul cu salar de merit sau prima.mai intai faceti-va serviciul dupaia cereti drepturi.sa va fie rusine de voi.avem sedinte lunare,de ce nu spuneti nimik?pai ar fio culmea ca poamele sa faca gura….in fine…..ar fi mai bine sa va cautati de lucru..faceti tuturor un bine!SERIOS!!

doar un agent

daca ati ajuns sa scrieti minciuni de genu si sa le mai si promovati dragii mei colegi,sunteti jalnici,o rusine care nu are ce cauta printre noi.asta e lasitate,e minciuna,invidie.probabil nu meritati mai mult,si pun pariu ca sunteti doare un grup care impreuna munciti cat munceste unul cu salar de merit sau prima.mai intai faceti-va serviciul dupaia cereti drepturi.sa va fie rusine de voi.avem sedinte lunare,de ce nu spuneti nimik?pai ar fio culmea ca poamele sa faca gura….in fine…..ar fi mai bine sa va cautati de lucru..faceti tuturor un bine!SERIOS!!

cineva suparat...

SA-TI FIE RUSINE! Daca nu iti convine dute la tine in oras, unde este plin de smecheri! Cum veniti in Sibiu , cum nu va convine nimic! ATUNCI MARS LA TINE IN ORAS SI LASA-NE PE CEI CARE VREM SA MUNCIM IN PACE!DACA VEI LUCRA SI TU SI NU TE VEI MAI IMPOTRIVII REGULAMENTULUI DE ORDINE INTERIOARA SI NU VEI MAI RASPUNDE CE TU NU FACI AIA…, NU TE DUCI ACOLO SAU IN COLO, atunci vei primii sper si tu salariu de merit si/sau prima! Pana atunci da-i drumul la tine in loclitate si fa regulicu aia acolo nu cu… Read more »

Putinelu Georgel

Daca tot te-ai apucat de astfel de lucruri trebuia sa iei in calcul faptul ca tresti in Romania tara tuturor posibilitatilor, ce vreau sa zic este ca o sa se afle cine esti si tot tu o sa ai de suferit nu vreau sa iti spun ce fel de om esti pentru ca ai dat dovada de lasitate daca tot te crezi politist adevarat chiar si comunitar dadeai dovada de carctaer si te ridicai intr-o sedinta si iti exprimai ofurile,mie personal imi este rusine sa lucrez cu astfel de oameni pentru ca pentru chestia asta ne-ai bagat pe toti in… Read more »

golban alexandru

NUMAI MINCIUNI!!! Am trait sa o vad si pe asta cand un coleg care nu face nimic in timpul serviciului vrea sa fie rasplatit cu se cuvine.Colegii care se regasesc in acest material ar trebui sa iti puna o singura intrebare “ai fost cu ei la lucru in diferite parti de stii sau vorbesti din filme la care te uiti in timpul serviciului” ca de executat serviciu NU PREA, DACA PUTEM SA DORMIM E BINE.Ai folosit cuvantul GRUP SAU MAI MULTI dar ma intreb care sunteti aceia ca eu stiu doar 4 persoane nemultumite care nu se ridica la sedinta… Read more »

HARSAN OVIDIU

Pot sa spun ca lucrez de la inceput la Politia Comunitara si va spun celor care au scris acest articol ca uniforma de politist comunitar este frumoasa dar munca este grea pentru unii.Daca aveti ceva cu anumite persoane din conducere dati-le in judecata conflictele de munca nu se platesc in instanta ca tot v-ati plans de bani,iar banii se iau dupa merit nu dupa somn sau frumusete si va intreb NU VA E RUSINE CAND BAGATI CARDUL PE 9 SI SCOATETI BANII CAND STITI CA NU ATI FACUT NIMIC? Rezolvati-va problemele altfel nu murdariti institutia si pe toti colegii.

GOLBAN ALEXANDRU

AM TRAIT SA VAD SI MINCIUNILE ASTEA!Bravo a ajuns cineva care nu face EFECTIV NIMIC sa ceara drepturi care i se cuvin la unul care munceste.Nu cred ca ai realizat ce rau ai facut imaginii Politiei Cominitare pentru ca nu ai curajul sa te ridici la sedinta sa iti spui nemultumirile.De fapt sunteti coalizate 4 persoane cu acest articol si stiti ca noi multi altii cine sunteti pentu ca eu stiu ca o vorba din batrani spune asa “GURA BATE C_ _ U “,DACA REALIZAI PUTIN ITI DADEAI SEAMA DE AFIRMATIILE FACUTE LA INTRAREA IN SCHIMB ALTOR COLEGI.Poate imi spui… Read more »

EU

MINCIUNI!RUSINE!DATI-O IN JUDECATA DRAGI COLEGI!

golban alexandru

sunt alaturi de cei mentionati in articol si voi arata alta fata a celor care au scris dar pe youtube nu prin ziar

johny

lasati fratilor tampenile de genul, sunteti penibili ma refer la autorii anonimei si la lingaii de pe interventie care au postat.

C.s.

Sunt Bo$$ si imi sustin sefii si colegii de servici

balan iulian

dragi prieteni sibieni si nu numai. sunt jurnalist de investigatii la justitiarul sibian.de mai bine de 2 ani ma ocup de politia comunitara. scrisoarea este adevarata. noi avem probe video care atesta toate cele spuse de ei in sc..risoare. nu vorbim pe gogosi. pentru toti politisti comunitari va spun cu mana pe inima ca, acuzandu/i pe cei care au avut curajul sa scrie acele randuri, de fapt dati apa la moara abuzurilor si hotiilor.ganditi/va ca maine puteti fi voi. niciodata sefii vostri nu o sa tina cu voi.singura voastra sansa este sa va aliati si sa transformati sibiul in oras… Read more »

mobuttu seseseco vaza banga

dupa tot ce s a scris in si despre acest material nu pot trage decat o concluzie,2,3,si anume ca aceea,acel.acei care au subscris materialului postat,sunt niste frustrati care nu au nicio o legatura cu meseria asta si nu pricep nimic din cum ar trebuii sa si exprima opiniile legate de modul cum ar trebuii sa si rezolve problemele.arunca cu noroi in toata institutia si nominalizaeaza cei cu care au avut divergente,fara a avea insa curajul sa si decline identitatea,nu pot da dovada decat de lasitate,prostie,RAZBUNARE.poate fi adevarat ca ei sa poata avea dreptate intr un anumit procent,dar in afara de… Read more »

Bogdan T.

Subscriu la cele spuse de “mobuttu” si imi permit sa mai fac cateva adaugiri.Incep prin a mentiona faptul ca la randul meu nu am fost de acord cu unele dispozitii sau cu anumite conditii de lucru, DAR atunci cand m-am ridicat intr-o sedinta pentru a-mi sustine punctul de vedere, nu ati avut niciunul curaj sa va ridicati alaturi de mine ori sa ma sustineti, in schimb, sunteti “viteji” sub protectia anonimatului.In primul rand, trebuie sa aflati ca prin scrisorica voastra (in care intr-o anumita masura aveti dreptate) nu o sa rezolvati nimic, doar o sa va puneti sefii pe urme.V-ati… Read more »

mobuttu seseseco vaza banga

Iti multumesc ca ai reactionat, astfel mi-ai confirmat unele nelamuriri.Politia Comunitara nu are nicio legatura cu opinia mea.Parerea mea ramane aceeasi, iar daca vei citi cateva comentarii de mai sus vei intelege poate de ce am adus aminte si de ziar sau acea chestie ce se deschide cel mult o data.Stiu foarte bine care este diferenta, stai linistit.Eu pe jurnalisti ii las in pace, am facut referire la cei care spera sa devina jurnalisti, dar nu au cum.Pot sa-ti spun ca fac foarte bine diferenta intre jurnalisti si cei care nu stiu prin ce ironie au dreptul sa faca presa.Nu… Read more »

angajat sppc..fara studii superioare..DAR CU SALARIU DE MERIT SI PRIMA

Cine esti tu BALAN IULIAN? Spui ca esti jurnalist la Justitiarul de Sibiu si habar nu ai unde este tasta de despartire a cuvintelor? Sa-ti fie rusine si de fapt chiar daca ai fii jurnalist pe mine ma lasa rece, NU STII SA SCRII JURNALISTULE si nu le mai tine parte la toti trantorii din POL. COMUNITARA care nu fac nimic decat gura ca vor prime si salarii de merit! APROPO, ce ai filmat tu mai prietene, parcarile, blocurile, pomii, etc.. Daca citesti acest comentariu te rog spune-i (..vezi cum se face o despartire?..), deci te rog spune-i stimatei noastre… Read more »

un nimeni

buna ziua , referitor la cele scrise in scrisoare , stim ca toate sunt adevarate si ca ne-au furat pe fata , si multe altele , in legatura cu cei de pe interventii care le tin partea la sefi pt ca primele luna de luna sunt enorme ( cat un salar de al meu )iar treaba care o fac unii din ei nu ajunge nici la jumatate poate din cate face un agent , asa ca sa nu mai vorbeasca si numai sa inghita . Multe s-au intamplat in politia comunitara sibiu , si o sa enumar si eu cateva… Read more »

obiectiv

buna ziua tuturor, in aceeasi masura subiectivistilor si obiectivistilor! Cum imaginea SPPC SB a fost, oarecum, terfelita, niciun alt comentariu la cele precizate mai sus nu si-ar avea rostul; in egala masura, nu confirm si nu infirm continutul articolului[datorita lipsei acute de probe, de orice natura], insa, sectiunea legata de familia Moldovan este miseleasca, neconforma cu realitatea si pur subiectiva. Daca unul dintre cei doi soti identifica despre cine e vorba aici, am rugamintea la adresa acestora sa stea linistiti, ca cel putin o persoana stie totalmente cin sunt cu adevarat! Am avut[si sper sa mai am] ocazia sa stau… Read more »

cotirlea

pt “un nimeni” cu declaratiile pe care le-ai facut ….chiar esti un nimeni prietene

golban alexandr

pentru necunoscatorii in ale calculatoarelor si internetului exista un programel dragut care descopera cine de unde trimite comentariile in cazul nostru asa ca mar atentie ce si de unde trimiteti

Putinelu Georgel

ba fratilor ala cu lingai de pe interventii si si alti care comentati si nu va dati numele nu va mai obositi sa iesiti in evidenta ca sunteti genul de oameni din cauza carora nu merge institutia asta cum ar trebui si la randul ei tara asta nu meritati sa fiti romani cu alte cuvinte sunteti un NIMENI

golban alexandr

Grija mare si la ce afirmati cu privire la relatiile de serviciu,ar trebui sa cititi codul penal la sectiune infractiuni de serviciu si in legatura cu serviciu, cu alte cuvinte secretul de serviciu.Mai sus “NIMENI”care este de fapt S.L.(STII TU CINE ESTI) ai scris de acest lucru.

Bogdan T.

Pentru “un nimeni” si toti cei ca el/ea: am sa incerc sa fiu cat se poate de obiectiv (ca tot veni vorba) in cele cateva randuri ce urmeaza. Amice, “scrisorica” voastra parca e desprinsa din opera lui Caragiale, scrisa de “personaje” tipice (care nu au habar cum sa se faca auziti) si cu amuzamentul aferent, alunecand vertiginos inspre derizoriu. Revenind totusi la mesajul de mai sus al unui nimeni; pai ma colega (in masura in care meriti sa te numesc asa), tu crezi ca dupa cele spuse de tine vom mai fi bagati in seama de vreun sindicat cu oaresce… Read more »

cineva suparat...

Acest comentariu este pentru acel UN NIMENI care dai dovada ca intr-adevar esti un nimeni!!! Nu mai vorbii despre ceea ce habar nu ai. Vreau doar sa iti spun ca ai inteles sau ai fost informat gresit in legatura cu banii furati! Dar stii de ce? PENTRU CA ESTI UN NIMENI! Daca chiar stii atatea, chiar mai multe decat stiu sefii nostrii, de ce nu iti dai numele? Iti este frica? De cine si de ce? Asta da dovada ca tu si autorii acestei scrisori, care este o compunere de a voastra, santeti toti catalogati la cuvantul NIMENI! De ce… Read more »

cotirlea

CE SA ZICI SI TU.VORBESTE-TI TU COLEGII DE RAU SI SA VEDEM CE CRITICI ITI AUZI…LASA-NE….

Bogdan T.

@admin – permiteti-mi sa va citez: “cine poate demonstra ca sunt angajati ai Politiei Comunitare?…”

Atat am avut de spus.

golban alexandru

Domnule “admin” doresc sa va spun ca va inselati, adevarurile care se scriu aici sunt relative. Daca doresti iti arat eu fata adevarata a celor care au adus scrisoarea la voi,iar in privinta ca nu se poate proba cine scrie poate ai auzit poate ca tot folosesti calculatorul si ca suntem in “era calculatoarelor” ca fiecare dintre acestea are un IP care se poate detecta foarte usor in retea ,fata de alte persoane eu mi-am declinat identitatea si nu ma ascund in spatele anonimatului ca “ALTII”.In privinta secretului de serviciu iar gresesti,dand la cei care scriu aici apa la moara… Read more »

golban alexandru

SCUZE PENTRU UNELE GRESELI DAR MA GRABESC AVAND SI ALTCEVA MAI BUN DE FACUT MULTUMESC

cineva din afara

Pentru cineva din afara care citeste toate cele scrise mai sus nu am decat un singur lucru de spus “URAT” Un om inteligent, spun eu, nu merge sa publice nebunii pe la ziare, dar nici cei care comenteaza nu sunt mai inteligenti decat cel care a pornit acest tavalug. Comentand mereu acest subiect nu faceti altceva decat sa alimentati dorinta de senzational a presei. Nu va mai coborati la acelasi nivel cu cei care au scris acele lucruri pentru ca in loc sa ridicati imaginea Politiei Comunitare o afundati mai rau spre deliciul celor care nu suporta aceasta institutie Nu… Read more »

someone

trist dar adevarat….nu e vina lor, e vina noastra a tuturor pentru ca asta e Romania, asta ne ofera, asa am fost invatati…E CA UN SPORT NATIONAL
Peste tot e la fel, in orice institutie a statului ai merge nu iti trebuie studii superioare sa observi fenomenul: se numeste NEPOTISM si chiar dak avem impresia ca e doar in Sibiu ne inselam amarnic.
Asa e peste tot in tara asta
Ar trebui sa ne vedem de treaba si sa nu mai aruncam cu noroi in noi insine…

mobuttu seseseco vaza banga

pt cineva din afara,e corect asa cum vezi lucrurile,,numai k vezi tu,n cei kre suntem inauntru,avem ceva d aparat. atunci knd intri in servici trebuie sa ti lasi problemele personale akasa,facturii neplatite,si in general tot ce te apasa. dak le iei cu tine in teren,nu mai poti fi cel in kre cei cu kre intri in contacat prin natura serviciului pot sa ti ceara sprijinul sau sa conteze p tine pt ceea ce ai d facut pentru ei,iar atunci knd cineva arunk cu noroi in tine e posibil sa fi indreptatit sa reactionezi,iar knd cineva din interior kre din varii… Read more »

mobuttu seseseco vaza banga

am sarit unele cuvinte din kuza vitezei.ii intrebt p “semnatarii”scrisorii dak nu cumva si au ascuns identitatea,nu pt consecinte ulterioare ,ci pt faptul k noi ceielalti sa nu ne dam seama k d fapt sunt niste nulitati. dak acel “jurnalist” face o ancheta si se intra p confilct de munk,vor trebuii sa se prezinte,altfel ma intreb c au rezolvat. cine s sesizeaza p nimic? dak el are inregistrarii video cu fapte reprobabile ar fi facut ceva cu ele.dak are,cum crd eu k are inregistrari cu privighetori,vrabiute si romantici copaci , il meritati sa va reprezinte.

BALCOS

NOI CEI CARE AM AVUT OCAZIA SA LUCRAM IN PREAJMA CRISTINEI MOLDOVAN , ANI DE ZILE POATE, STIM CU SIGURANTA CA ,, NOROIUL ,, CU CARE ACESTI NEMERNICI AU ARUNCAT IN EA , VINE DIN FRUSTRARILE INTERIOARE PE CARE LE AU , DIN COMPLEXELE DE INFERIORITATE PUTERNICE , REZULTATE LA GANDUL CA EI , SEMNATARII SCRISORII , ACESTI ,,VANGHELIE,, AI GRAMATICII ROMANE , NU VOR PUTEA FI NICIODATA CA EA…….PRIMITOARE , POLITICOASA , SINCERA , CORECTA , OSPITALIERA ,CU UN BUN SIMT DUS LA EXTREM ; CRISTINA.., NOI CEI CARE TE CUNOASTEM CU ADEVARAT , TE IUBIM .

Claudiu

Am descoperit acest articol si am observat numele a catorva persoane care ar trebui sa stea cu capul in nisip ca strutul , cand pui in fruntea unei institutii un finantist nu prea ai la ce sa te astepti………, aduci doi pensionari de la armata , un UTECIST format la Copsa Mica si doi trei lingai pe langa , si vrei sa ai rezultate ? nu o sa vediti niciodata respect dominilor de la acestia . Am vazut niste nume cum ar fi Putinelu , Golban , Harsan , dragilor mai recent sau mai demult toti ati savarsit infractiuni pentru… Read more »

lucian

numai si numai abureli de doi bani care cu siguranta nu isi au rostul , si dupa cum au zis si alti colegi , scrisoarea ne-a facut de minune si ne-a bagat pe toti in aceasi oala

Vreau sa inteleg si eu un lucru, ca m-ati zapacit: pana la urma cine fura dom`ne?
Eu vreau sa stiu adevarul!

cotirlea

Claudiu…plimba-te copile ca nu stii ce vorbesti.spune-le in fata,spune public exact aceleasi lucruri si apoi o sa le sustii la tribunal daca stii multe.mai bine taci ca habar nu ai ce vorbesti .

Claudiu

Mai COTARLEA , de ce te bagi ca musca in lapte , s-a pomenit mumele tau cumva ,sa comenteze cei despre care am facut referire , eu cand vorbesc ceva am si documente nu ma trezesc vorbind ca-n tren .
Atunci cand ai sa le vezi ce o sa mai zici , despre mizeria pe care unii dintre voi ati provocato adevarul e undeva la mijloc , foc fara fum ? asa ca cei care ridicati in slavi conducerea nu-i mai lingeti ca la anul va vad dati de toti pereti , depinde cum bate vantul .