Esti un limbric irelevant?

Si ce daca? Lasa-i gurii (ma rog, degetelor) frau liber si comenteaza orice stire pe care oricum n-o intelegi decat partial.

Ieri am vazut in feed stirea asta de la Digi24 si cum am prostul obicei sa verific si comentariile am dat peste urmatorul:

Screen Shot 2015-07-11 at 14.58.02

Eh, daca n-ati inteles despre ce-i vorba va lamuresc eu. O serie de programatori din Timisoara au facut in urma cu cativa ani un sistem automat de a crea formulare pentru site-uri. Si astfel toti cei care n-au cunostintele tehnice necesare, dar sunt dispusi sa plateasca pentru crearea si gestionarea unui formular apeleaza la firma respectiva. Vorbim de clienti din afara tarii pentru ca romanii n-au simtul raspunderii si nici nu-s in stare sa aprecieze munca vreunui programator incat sa fie dispusi sa si plateasca pentru ea. Desigur exista si exceptii, dar ii putem numara pe degete pe cei care si platesc pentru soft-urile sau script-urile pe care le folosesc in Romania.

Mno’ ca sa nu-mi pierd ideea, ce voiam sa zic de fapt e ca un limbric irelevant ce nu-si poate scrie nici numele corect pe Facebook pe langa faptul ca le ureaza succes tinerilor respectivi le mai spune ca pot sa faca si la Sibiu acel proiect. Sarim peste lipsa semnelor de punctuatie ce denota faptul c-a chiulit de la scoala si ne axam doar pe ideea de a face proiectul la Sibiu.

Ma intreb totusi ce a inteles el ca fac tinerii aia si cum de a ajuns concluzia ca proiectul se poate face la Sibiu. Pai fiind vorba de programare si tinand cont ca serverele sunt intr-un centru de date programatorii in cauza pot sa lucreze de oriunde vor ei, chiar si de pe o insula exotica, nu e musai sa lucreze de la Timisoara sau de la Sibiu. Dincolo de asta nu inteleg ce spera el ca ei sa poata face la Sibiu, mai mult decat sa-si mute biroul acolo. Sa il angajeze pe el ca ajutor de bucatar !? acolo printre programatori si administratori de sistem si sa-l plateasca mai bine doar pentru ca cineva a investit 1 milion de euro in afacerea lor?