Doua dileme sexuale

In urma cu ceva vreme am dat peste doua dileme sexuale si am nevoie de ajutorul vostru pentru a le rezolva.

Transexualii

Am citit de curand o stire despre un concurs de miss printre transexuali organizat in Barcelona, concurs la care au participat o sumedenie de baieti care intre timp au devenit fetite. Cum articolul in cauza era insotit si de poze m-am uitat de curiozitate si am remarcat faptul ca o foarte mare parte din protagoniste ar da clasa multora dintre femeile pe care le intalnesti pe strada.

Acum dilema cea mare suna in felul urmator: Sa presupunem ca iesi intr-o crasma ordinara de unul singur si acolo se aciueaza si una sau mai multe fetite care de fapt sunt baieti, iar dupa cateva pahare una din ele iti cade cu tronc si o abordezi fara sa-ti dai seama ca e transexual. O duci acasa treci prin preludiu, o dezbraci si cand ajungi la chiloti iti dai seama ca are penis, dar ce conteaza cu adevarat e faptul c-are penisul mai mare decat tine. Ce faci in situatia asta? Te pui pe coltul patului si plangi de rusine sau?

Nimfomanele sado-maso

Exista o sumedenie de seriale si filme ce au ca subiect sechestrarea de femei de catre unul sau mai multi barbati, uneori cu ceva tigle lipsa pe mansarda si in acelasi timp exista o sumedenie de femei, nimfomane sado-maso care se exita cand sunt batute, legate sau amenintate in vreun fel.

Ma intreb oare cum ar reactiona un rapitor in situatia in care sechestreaza vreuna din femeile respective si realizeaza faptul ca duduia pe care o tine captiva nu doar ca nu-i speriata de el ci e de-a dreptul excitata de felul in care o trateaza.

Pareri?

Doua dileme sexuale
Young woman holding dildo on bed

2
Lasă un răspuns

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Aia cu transexualii .. este dea dreptul comică 🙂 Deci pe bune, este cam scârboasă.. gen.. până să ajungi la chiloți se presupune că deja v-ați lins.. bleah.. și să ai surpriza că de fapt este Gigi în loc de Geta.. Probabil m-aș muta în alt oraș de rușine :))

Aia cu nimfomanele.. este și mai aiurea, că nu prea ai cum să știi dacă femeia este nimfomană și vrea bătaie, culmea ar fi s-o bați bine, apoi să faci pușcărie :)) fiindcă nu i-ai rezolvat toate nevoile femeii.. :))