Doua chestii cu Olivia

1671752

Pentru ca orice nebun bagat in seama se crede important Olivia Steer a mai pornit intr-o cruciada deliranta, de data asta impotriva mamografiei si lucrul asta a generat o serie de reactii pe care eu nu prea pot sa le inteleg si sa le explic:

  • Vali scrie printre altele ca una din metodele de a o face pe Olivia Steer sa taca e sa-l boicoteze sponsorii si angajatorii pe Andi Moisescu, pentru ca evident Andi e vinovat pentru nebunia nevestei si el merita sa moara in saracie si sa pice victima colaterala. Sunt curios daca avea aceeasi opinie in cazul in care se inversau rolurile si juca el in postura lui Andi Moisescu. Dar omul atat gandeste, atat scrie. N-ai ce-i face.
  • Pe de alta parte Claudia scrie ca parte din vina pentru nebunia Oliviei Steer o au si cei de la departamentul de PR din diverse asociatii, spitale etc. pentru ca nu o combat public prin comunicate si mai stiu eu ce. Acuma publicul tinta al Oliviei Steer sunt oameni suficient de prosti si prost educati incat sa puna botul la orice prostie debitata de aceasta, motiv pentru care indiferent cate campanii de constientizare s-ar face rezultatul ar ramane acelasi si in schimb s-ar irosi bani si timp degeaba. Tocmai de aceea aia care beau pisat spun ca Bivolaru e nevinovat, aia care omoara in numele religiei spun ca e OK sa te casatoresti cu minore si sa le violezi si aia care au fost crescuti de parinti cu bataie spun ca e normal si corect sa-ti bati copilul ca sa-l educi sau sa-i refuzi transfuzia de sange condamnandu-l la moarte in numele religiei. Oamenii aia oricum sunt o cauza pierduta si e inutil sa irosesti resursele pe ei.

Dincolo de asta, nimeni n-are niciun fel de obligatie morala s-o combata pe Olivia Steer, nici macar Andi Moisescu, pentru ca pe nebuni e bine sa-i lasi cu nebunia lor daca vrei sa ai liniste. In schimb daca le dai importanta se simt importanti si persevereaza. Si nu, nu ar trebui s-o opreasca nimeni dupa cum sustine Radu pentru ca e naspa sa ne plangem toata ziua ca e lumea plina de prosti, ticalosi si cersetori, dar e mai naspa sa ne ingrijoram zi de zi de soarta lor pentru ca singurii care pun botul la ceea ce debiteaza oameni ca Olivia Steer sunt fix aia care gandesc la fel de mult precum „idolii lor”. Ceea ce se intampla, fie ca ne place cum suna sau nu tine de selectia naturala.

Atat!

1671752