Doua chestii cu Olivia

Pentru ca orice nebun bagat in seama se crede important Olivia Steer a mai pornit intr-o cruciada deliranta, de data asta impotriva mamografiei si lucrul asta a generat o serie de reactii pe care eu nu prea pot sa le inteleg si sa le explic:

  • Vali scrie printre altele ca una din metodele de a o face pe Olivia Steer sa taca e sa-l boicoteze sponsorii si angajatorii pe Andi Moisescu, pentru ca evident Andi e vinovat pentru nebunia nevestei si el merita sa moara in saracie si sa pice victima colaterala. Sunt curios daca avea aceeasi opinie in cazul in care se inversau rolurile si juca el in postura lui Andi Moisescu. Dar omul atat gandeste, atat scrie. N-ai ce-i face.
  • Pe de alta parte Claudia scrie ca parte din vina pentru nebunia Oliviei Steer o au si cei de la departamentul de PR din diverse asociatii, spitale etc. pentru ca nu o combat public prin comunicate si mai stiu eu ce. Acuma publicul tinta al Oliviei Steer sunt oameni suficient de prosti si prost educati incat sa puna botul la orice prostie debitata de aceasta, motiv pentru care indiferent cate campanii de constientizare s-ar face rezultatul ar ramane acelasi si in schimb s-ar irosi bani si timp degeaba. Tocmai de aceea aia care beau pisat spun ca Bivolaru e nevinovat, aia care omoara in numele religiei spun ca e OK sa te casatoresti cu minore si sa le violezi si aia care au fost crescuti de parinti cu bataie spun ca e normal si corect sa-ti bati copilul ca sa-l educi sau sa-i refuzi transfuzia de sange condamnandu-l la moarte in numele religiei. Oamenii aia oricum sunt o cauza pierduta si e inutil sa irosesti resursele pe ei.

Dincolo de asta, nimeni n-are niciun fel de obligatie morala s-o combata pe Olivia Steer, nici macar Andi Moisescu, pentru ca pe nebuni e bine sa-i lasi cu nebunia lor daca vrei sa ai liniste. In schimb daca le dai importanta se simt importanti si persevereaza. Si nu, nu ar trebui s-o opreasca nimeni dupa cum sustine Radu pentru ca e naspa sa ne plangem toata ziua ca e lumea plina de prosti, ticalosi si cersetori, dar e mai naspa sa ne ingrijoram zi de zi de soarta lor pentru ca singurii care pun botul la ceea ce debiteaza oameni ca Olivia Steer sunt fix aia care gandesc la fel de mult precum “idolii lor”. Ceea ce se intampla, fie ca ne place cum suna sau nu tine de selectia naturala.

Atat!

Doua chestii cu Olivia

 

9
Lasă un răspuns

7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

Ma, am inteles de pe Facebook ca femeia a avut ceva traume curand cu maica sa, cu sor sa. Atunci… toate balariile pe care le scoate pe gura… le inteleg. Probabil ca s-a refulat in chestii de genul.
Nasol este ca are expunere si… viralizeaza.

Habar nu am cine pana mea e Olivia Steer … dar te cred pe cuvant si te sustin in recomandarea unui tratament de specialitate. 😀

Si eu care credeam ca Andi e si el un om intreg la minte.

De fapt impotriva mamografiei au scris si ministerul sanatatii a Elvetiei acum vreo 2 ani (asta mi-o zis ginecologul). Si in Anglia. Si in Belgia. Si in Australia. In alte tari nu verificai. Deci Olivia nu e prima, nu a descoperit apa, a citit si ea ceva, ca 20% din mamografii dau rezultate fals negative sau pozitive (probabil in articolul din nytimes, eu de acolo aflai in februarie 2014). Doar ca ea s-o apucat sa promoveze (nu ii citii articolul dar sunt curioasa daca zice ca ea o facut studiile alea sau recunoaste ca o tradus si ea articolul din… Read more »

[…] nu despre faptul ca indiferent daca ne vaccinam sau nu, sau daca mancam doar zama de radacini ajungem cu totii sa ruginim pe interior mai devreme sau mai […]

[…] rest, ramane cum am stabilit, voi le dati importanta si ei se simt importanti, iar pentru asta lumea ii sponsorizeaza. 'nuff […]

[…] astfel de indivizi sau individe, mai ales daca tinem cont ca in randurile lor se numara si aia care nu mai dorm noptile datorita faptului ca noi alegem sa ne vaccinam copiii si ei nu. Sau aia care pana si atunci cand […]