Dileme sexuale matinale

Cateodata, cand nu apucam sa dormim prea bine peste noapte (adica din ce in ce mai des in ultima perioada), pe mine si pe colega de dormitor ne apuca niste dileme sexuale matinale pe care le rezolvam in urma unui brainstorming destul de intens.

Uite spre exemplu in urma cu cateva zile, colega se intreba cum fac sex doi vecini care par ca sufera amandoi cu glanda fiindca daca s-ar rezuma la pozitia misionarului n-ar putea sa se mufeze din cauza burtilor, iar daca ar incerca pozitii ceva mai acrobatice atunci cu siguranta ar obosi repede sau ar ceda sub propria greutate.

La cupluri de tipul Stan si Bran (indiferent care e care) e ceva mai usor fiindca pentru Stan e mai avantajos sa stea mereu deasupra, dar cand ambii parteneri au gabarit depasit e destul de dificil sa gasesti pozitia perfecta.

Asa ca trebuie sa recunosc faptul ca a fost o adevarata provocare sa identific o pozitie adecvata, insa dupa ce m-am gandit jumatate de zi si am intors problema pe toate partile am reusit sa identific pozitia care cred eu e perfecta in astfel de situatii. (foto NSFW desigur)

Apoi, azi in lumina ultimelor trenduri de pe social media, am avut si eu niste dileme sexuale matinale pentru ca nu prea eram sigur ce anume se incadreaza la hartuire sexuala si ce nu se incadreaza. Asa ca am apelat la colega de dormitor si am intrebat-o daca asta sau asta reprezinta hartuire sexuala. (sa nu spuneti ca nu v-am avertizat! ambele foto sunt foarte NSFW!)

Astfel, dupa ce a analizat in detaliu motivele expuse si detaliile, colega a concluzionat ca in cazul primei imagini e vorba de hartuire sexuala pentru ca o el o inghesuie pe ea acolo la colt, ceea ce nu e tocmai okay, insa in cazul celei de-a doua imagini nu vorbim de hartuire sexuala pentru ca in ochii fetei se poate observa bucuria si satisfactia conferita de actul sexual ce tocmai s-a terminat.

Credeti c-as putea s-o contrazic in vreun fel?