Dictatura betegilor

wax-worm-911591_1920

În urmă cu vreo trei ani trebuia să participăm la ceva sindrofie cu asociația de părinți de la creșă și pentru că niciunul dintre copiii înscriși la creșă nu suferea de vreo boală celiacă (intoleranță la gluten) și nici de intoleranță la lactoză, niște părinți (a se citi, de gen feminin) au decis că e musai ca totul să se facă gluten-free.

Am mai scris pe subiect și la vremea respectivă așa că n-o să intru în prea multe detalii.

Am să reiterez totuși că după episodul respectiv n-am mai participat la nicio sindrofie dinasta pentru simplul fapt că m-a deranjat modul abuziv în care s-a luat decizia și s-a împus fără niciun fel de fundament.

Boala celiacă afectează sub 1% din populația globului (ultima statistică era undeva la 0.43%), iar intoleranța la lactoză afectează un procent la fel de mic de populație.

Cu alte cuvinte, nu există o problemă de sănătate publică.

Sunt șanse mai mari ca un copil să facă astm sau mai știu eu ce boală de plămâni pentru că mă-sa fumează ca o locomotivă și conduce un diesel decât să dezvolte intoleranță la gluten și alte alea pentru că mănâncă o bomboană.

Revenind la ideea din titlu, constat cu stupoare c-am intrat deja sub o dictatură a betegilor.

Pe de-o parte e vorba de părinții analfabeți funcțional care vor ca totul să fie gluten-free ca nu cumva să li se betejască odraslele dacă mănâncă o bomboană.

De cealaltă parte sunt politicienii populiști.

Niște ordinari de stânga care fac orice pentru voturi și care schimbă practici și metode doar ca să facă pe plac unor minorități disfuncționale.

Nu mai e de mult o chestiune de toleranță ci una de dominare socială.

Ieri pe aici prin județ a fost un eveniment social, religios și tradițional.

Cei trei crai de la răsărit au venit cu barca pe insulă ca să aducă copiiilor cadouri asemeni felului în care i-au dus lui Iisus (că așa scrie în cartea aia).

Mă rog, e un întreg procedeu aici pentru că la fiecare creșă, grădiniță sau școală vine încă din Decembrie un trimis al crailor ca să ia scrisorile cu dorințele ălor mici.

Cadourile se primesc, desigur, acasă pentru că craii sunt mai mult de spectacol.

Are loc un fel de carnaval tematic, o defilare cu un fel de care alegorice trase de tractoare.

E mai ceva ca la Love Parade.

Ei! Fiindcă acolo merg copii din tot județul ăia din carele alegorice aruncă în mulțime cu bomboane.

Și se aruncă așa, vreo câteva tone de bomboane pentru că-i lung traseul și sunt mulți copii.

Mno’ anul ăsta primarul a anunțat cu mândrie faptul că toate bomboanele sunt gluten-free, lactoză-free, zahăr-free și mai știu eu ce căcat-free.

Probabil că erau și vegane.

Și toate astea pentru că din cele câteva zeci de mii de copii câți erau pe acolo s-au găsit să fie vreo 5-6 betegi și intoleranți la ceva și alți maxim 100 cu mame idioate care își închipuie că odrasla lor e beteagă.

Îmi și imaginez cum o să-i convingă mamele pe copii să ia bomboane anul viitor:

Hai puiule apleacă-te și adună niște bomboane că sunt bune, n-au gluten, lactoză, zahăr, sunt făcute doar din brocoli și sunt cele mai sănătoase pentru tine, sunt fix ceea ce-ți lipsește puiule.

Mai rămâne să ne oblige să le arătâm celor mici filme cu doi bărbați care și-o trag în cur ca să fie mai toleranți și-o să fie tabloul complet.

Probabil c-or să se găsească vreo doi-trei idioți care după ce citesc articolul ăsta or să zică faptul că problema e vestică și că acolo, la dacii liberi nu se va întâmpla veci așa ceva.

Ei bine, între îndoctrinarea religioasă care e impusă în școli prin est și îndoctrinarea hipsterească din vest nu e nicio diferență.

Cancerul ideologic e același și diferă doar procentele de la o țară la alta, iar vestul prezice ceea ce urmează în est.

Politica de stânga e viciată. Ideologia de stânga în sine e defectă și nocivă.

Aparenta libertate, toleranță și garantizare de drepturi pentru diverse minorități e posibilă (conform politicilor de stânga) doar dacă se restrânge libertatea majorității, se tratează majoritatea cu intoleranță și se elimină voalat din drepturile majorității.

Propagarea asta de stereotipuri și idei greșite în ceea ce privește majoritatea a ajuns atât de departe încât în urmă cu câteva luni o idioată și-a ucis cei trei băieți pentru că se temea c-or să crească mari și vor ajunge abuzatori de femei.

Așa i-au spus feministele, pardon, feminazi, că toți bărbații sunt vinovați din naștere.

E irelevant faptul că aia avea o boală psihică.

E plin de bolnavi psihic pe lumea asta și e suficient să dai o raită pe grupurile de Facebook ca să te convingi.

Ăstora le lipsește doar impulsul și confirmarea convingerilor și mai nou de când cu discursurile opresive la adresa majorității toți ăștia primesc fix ceea ce le lipsea ca să facă vreo nefăcută.

Politicile de stânga n-au adus niciodată ceva bun în societate, dar au promovat și privilegiat toate scursurile umane posibile.

Singura satisfacție e că indivizii aroganți și încăpățânați precum Godină primesc fix ceea ce merită de la victimele pe care se bat cu pumnul în piept că le ajută.

Ceea ce nu spun niciodată adepții politicilor de stânga e că un parazit tot un parazit rămâne indiferent cât de mulți bani investești în el și cât efort depui ca să-l transformi într-un vierme de mătase.

Make no mistake, politicile de stânga sunt la fel de decepționante ca și sutienele femeilor.