Dafora Medias picaj liber

Azi a fost o zi proasta la bursele romanesti. Una din marile perdante la bursa a fost si firma mediesana Dafora Grup care a pierdut aproape 15% intr-o singura zi. Gheorghe Calburean, patronul firmei a emis in aceasta seara un comunicat pe bursa prin care anunta restructurari masive in cadrul firmei. Aceasta este o tehnica de salvare de la colaps a firmei Dafora Grup. Sa vedem ce rezerva bursa fimei de la Medias ….

Comunicat Dafora (PDF)

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

si altii pica

B & CIF SRL
J32/1006/2006
18848195

Cifra de afaceri 0
Venituri totale 77
Cheltuieli totale 22620
Profitul brut al exercitiului
Pierderea bruta a exercitiului 22543
Profitul net al exercitiului
Pierderea neta a exercitiului 22543

Datorii Total 24878

Semnat,
guerrilla urbana

Anonymous

cand intri in troaca, te mananca porcii

Semnat,
Ignat

Anonymous

ce legatura are evolutia de la bursa cu performantele unei firme?
absolut nimic. in romania si in situatia actuala

morbo

Anonymous

Legatura o poate explica consultantul financiar care scrie la acest blog.

guerrilla urban

Calin Blaga

ha ha! Esti haios anonimule care semnezi Guerilla Urbana….. Dar nu are nici o legatura postul meu cu comentariul tau! A ba da, are. Dafora este o apropiata a Sibiu Standard. Deci baietii de la acel ziar s-au suprat iar ca niste copiii mici si reactioneaza. Scoateti baieti, scoateti. Nu mi-e frica de nimic din ceea ce fac. Ca sa ii lamuresc pe cititori B&Cif e o firma pe care am incercat sa o fac, dar am descoperit o piata inchisa la Sibiu pe respetivul domeniu…asa ca am abandonat-o (firma e in proces de inchidere…ceea ce dureaza, iar datoriile ei… Read more »

Iorgulescu de padureeee/prieten

Avem nevoie de oameni care nu ascund nimic din viata lor, din proiectele esuate etc…Bravo, Caline.Ar fi nevoie de tine in politica, sa-i scuturi pe boii astia de politruci mafioti.Si in presa ar fi nevoie, dar asanarea aici ar fi inutila, ca sunt oricum porumbei pe langa crocodilii din politica.De ce nu incerci la colegiul unde a fost Iorgulescu.Turcan n-ar mai avea nicio sansa, cu toate operatiile estetice si cu spatele, dosul sau fata lui Stolo…Haide, baga-te in chestia asta, mai e timp, da-le peste nas…Ca blogger, ca simplu citizen…Ce zici?Cat despre Dafora, sunt masoni si am spus tot.Isi revin,… Read more »

Calin Blaga

Apropo…anonimilor interesati de viata mea: nu am nimic de ascuns si prietenii stiu ca spun tot, la mine totul e pe fata, spre deosebire de altii. Dar daca tot aveti timp de investigatii va propun sa ma cautati de asociatiile infiintate, dezvoltate, la care am si colaborez etc, sa numarati proiectele si banii adusi in Sibiu pentru servicii sociale, miile de oameni ajutati direct si indirect, etc… Cautati referinte la oamenii de rand, dar si la institutii, etc unde vreti voi. Si veti vedea concluzia. Sunt oameni care nu ma plac, dar asa e in viata! Important e ca acestia… Read more »