Calendar 2009

Mi-a venit o idee traznita, dar haioasa ce o voi propune la Marea Intalnire a bloggerilor din 21 septembrie ora 18 (se tine la Restaurantul Trei Stejari, la fabrica, inauntru). Vreau sa va propun sa ne asociem intr-o campanie a bloggerilor sibieni pentru un oras mai bun, cu oameni mai buni, cu politicieni mai buni, sportivi mai buni, etc.

Ce va propun? Sa facem un calendar 2009 cu imagini pentru fiecare luna – mai intai in viarinata online, apoi poate si tiparit daca ne strangem de bani. Calendarul putem sa il vindem pentru fonduri sau sa il dam gratis vedem noi cui.

Pozele din calendar trebuie sa nu fie artistice sau clasice, zic eu. Sa fie ceva iesit din comun, ceva sa socheze si sa atraga. Ce ziceti? Ma gandesc la un calendar cu multe zambete, cu oameni si cladiri pe fundal si zone verzi. poate centrat pe marile campanii din Sibiu (ciini, Gusterita, Padurea Dumbrava. locuinte pentru tineri, parcari, trafic etc) dar vazute din perspectiva haioasa. Fotografi avem destui si daca se baga mai multi le dam la fiecare 2-3 luni de facut. Personaje de aparut in poze gasim gramada (nu vrem fotomodele, sorry Nicolle), ci oameni simpli de toate varstele. Cam asta e ideea mea. Ce ziceti? Asa-i ca merita discutata duminica? Cine stie poate gasim pe cineva sa finanteze tiparirea si distributia o facem chiar noi bloggerii. Ar fi un proiect frumos, dar tb realizat rapid pentru ca aceste calendare 2009 se vand mai ales in noiembrie – decembrie 2008.

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Radu Cotofana

Eu sprijin , te poti baza pe mine , chiar daca duminica no sa pot ajunge la intalnire. Intereseaza-te putin cam care ar fi cheltuielile necesare pentru tiparire deoarece eu as prefera calendar tiparit.

mihai

Super ideea!

blog cu zambete

e o ideea foarte buna. count me in for some pics

Valeria Stancu

imi place ideea….poate imi descopar si eu talentul …imi plac cele alb negru

SiBlondeleGandesc

ideea e buna, dar trebuie un pic vazut numele campaniei. oameni buni e foarte general. ca sa nu zic abstract. e cum ai zice “impreuna pentru o lume ideala”. Traim in Sb, Ro, nu in Utopia. wake up! 😉

p.s. ce ne luam din profit ??? :p

Calin Blaga

Blondele se gandesc mai intai la profit 🙂 hihi! Te facem vistiernicul proiectului. Si ai dreptate e generala ideea. Eu doar am aruncat cateva idei, acu le disecam si duminica le analizam pe toate fetele. Plus ca vor veni multi cu idei noi.

Cercetasii Sibieni

No bine, mie imi place “Oameni Buni”. Totusi, un calendar pe perete nu va fi prea “zimbitor” daca din imagine se va uita la tine cioturile unei salcii taiate, sau buturugile din padurea Dumbrava. As propune ca sa fie imagini din Sibiu, in care sa apara copii: se impaca si capra si varza, o imagine din Sibiu face ca acel calendar sa fie cumparat, o fata de copil face ca privitorul sa zimbeasca si sa se bucure de achizitie. Si ca o invetie, putem pune si o folie-oglinda pe coperta din spate, cu o rama sub care sa fie scris… Read more »

Cercetasii Sibieni

se vor uita … oops 🙂

Cercetasii Sibieni

o alta idee: factorul uman care apare in fiecare luna intr-adevar ar fi interesant sa aiba diverse virste: daca primavara un bebe din carucior poate face cu ochiul, spre decembrie o batrinica simpatica probabil ca va produce aceleasi emotii …