Calendar 2009

Mi-a venit o idee traznita, dar haioasa ce o voi propune la Marea Intalnire a bloggerilor din 21 septembrie ora 18 (se tine la Restaurantul Trei Stejari, la fabrica, inauntru). Vreau sa va propun sa ne asociem intr-o campanie a bloggerilor sibieni pentru un oras mai bun, cu oameni mai buni, cu politicieni mai buni, sportivi mai buni, etc.

Ce va propun? Sa facem un calendar 2009 cu imagini pentru fiecare luna – mai intai in viarinata online, apoi poate si tiparit daca ne strangem de bani. Calendarul putem sa il vindem pentru fonduri sau sa il dam gratis vedem noi cui.

Pozele din calendar trebuie sa nu fie artistice sau clasice, zic eu. Sa fie ceva iesit din comun, ceva sa socheze si sa atraga. Ce ziceti? Ma gandesc la un calendar cu multe zambete, cu oameni si cladiri pe fundal si zone verzi. poate centrat pe marile campanii din Sibiu (ciini, Gusterita, Padurea Dumbrava. locuinte pentru tineri, parcari, trafic etc) dar vazute din perspectiva haioasa. Fotografi avem destui si daca se baga mai multi le dam la fiecare 2-3 luni de facut. Personaje de aparut in poze gasim gramada (nu vrem fotomodele, sorry Nicolle), ci oameni simpli de toate varstele. Cam asta e ideea mea. Ce ziceti? Asa-i ca merita discutata duminica? Cine stie poate gasim pe cineva sa finanteze tiparirea si distributia o facem chiar noi bloggerii. Ar fi un proiect frumos, dar tb realizat rapid pentru ca aceste calendare 2009 se vand mai ales in noiembrie – decembrie 2008.