Cinema Multiplex Sibiu

Zielele trecute a aparut informatia ca o corporatie va deschide in 2010 in Sibiu intr-un mall un Cinema Multiplex cu 8 sali, capacitate totala de 1400 de locuri. Stirea completa in engleza e aici.

Corporatia Cinema City International a semnat un contract pentru inchirierea a 2400 metri patrati in mall-ul construit de SC Festival Doi Srl.

Căutări:

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
No

De-abia astept…desi pentru un oras mic precum Sibiul cred ca 1400 de locuri sunt prea multe.

kolcs

la ce naiba deschid astia un multiplex cu 8 sali, 1400 locuri, care va fi probabil in afara orasului si unde biletele vor probabil la nivel de bucuresti, cand in cinematograful din oras, cu pretul biletelor relativ mici, foarte foarte rar se umple cele vreo 250 de locuri?

tudor

stati linistiti… toate mallurile au in plan multiplexuri doar pentru ca le-ar trebui (pe langa multe altele) ca sa poata fi numit malluri. unul singur exista pana acum – promenada – si dupa cum stim, nu are multiplex.

Calin Blaga

Stirea e pe bune Tudor si e vorba de alt mall care se deschide in trimestrul 4 din 2010 la Sibiu! Cum stii Promenada Mall se extinde anul asta. Trident deschid si ei ceva asemanator. Irlandezii si austriecii lucreaza deja si ei la 2 malluri. Vai ce de shopping vom mai face!

kolcs

noooooooooo. say it isn’t so!!! devenim si noi mallland? how about a new museum? a rock cafe? smth