Cateva de pe interneti #5

Screen Shot 2017-10-11 at 11.26.14

Pentru ca ati fost cuminti va mai las o compilatie de chestii absurde, amuzante sau de-a dreptul cretine peste care am dat in ultima perioada pe net:

Amazon imi trimite cate un spam la fiecare doua saptamani ca sa-mi aminteasca faptul ca fiind client de Amazon Prime am acces gratuit si la Prime Video. Numai ca zau ca nu prea am la ce sa ma uit pentru ca oferta lor oscileaza intre filme si seriale proaste, gen American Gods si filme si seriale vechi si proaste. Si de uitat chiar am incercat sa ma uit, dar aparent ei nu au aflat inca lucrul asta:

Aia de la MediaMarkt imi trimit o oferta zilele astea pentru ca ei stiu ca sunt client fidel si ma cam intereseaza ce au pe taraba, numai ca de data asta fac imprudenta de a pune doua HDD-uri de capacitati diferite la acelasi pret. Stiu, vorbim de specificatii diferite & shit, totusi utilizatorul de rand nu e capabil sa faca diferenta si astfel in mintea omului se naste o dilema existentiala. Sa-l iau pe ala de 4TB la 149 de euro sau pe ala de 5TB la 149 de euro?

Astia de la Gigimobil din Spania sunt tare gingasi. Imi trimit mail ca sa ma anunte ca au dat drumul la 4G pe tot teritoriul spaniol, pentru ca eu am cerut. Desi eu n-am cerut nimic, iar acoperire 4G aveam deja cu vreo 4-5 zile inainte sa primesc mail de la ei. Ba mai mult au grija sa manance ultima litera a numelui, pentru ca de ce nu?

Cu sex disponibil chiar si in unele vitrine, olanezii astia intra la mine pe site ca sa caute oferte la sex. Incredibil!!!!

Partea misto, atunci cand folosesti un feed reader ca sa-ti citesti stirile si cand ramai in urma cu cel putin doua luni e ca poti vedea foarte usor si ce articole au fost retrase de catre autori, dupa publicare, pentru ca probabil nu mai corespundeau cerintelor editoriale:

Am aflat zilele trecute ca a aparut ceva site anonim si ultrasecurizat de transferat fisiere si din curiozitate am purces pe el. Odata ajuns am incercat sa urc un fisier de proba, dar n-am putut s-o fac fiindca era musai sa ma inregistrez in prealabil si dupa ce am dat click pe butonul de inregistrare am constatat ca-mi cere numar de telefon, fiindca telefonul e singurul criteriu cerut pentru inregistrare. Anonim si ultrasecurizat zici?

Uneori asta-i motivul pentru care urasc sa citesc informatii din feed si raman in urma:

Cam astea sunt. Pe la voi cum au fost ultimele zile online?