Barfe: 2 sefi si 2 colaboratori

Barfe: 2 sefi si 2 colaboratori
sibianul_forbes

Asta e solutia gasita “ideala” in capitalism la Sibianul online. Acum cateva zile va anuntam in premiera barfa ca trustul Mediapro trece la concedieri si uite ca se confirma. Dar cum se fac… Sefii de la Sibianul raman pe post fara angajati si cu 2 colaboratori platiti la articol. Of of! Ce lume nebuna traim!

Apropo de acest ziar online remarc de ceva zile ca abunda stirile nesemnate, iar azi au dat lovitura cu o stire aparuta in presa locala de vreo 10 zile pe care editia “in timp real”, cum ii place sa se auto-intituleze Sibianul, a “re-incalzit-o” (topul Forbes). Pentru ne-cunoscatori sau jurnalisti de ocazie stirea a aparut in publicatia online Rondul, apoi in Sibiu Standard si tot asa pana a ajuns in editia online Sibianul de azi.

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Aici greseti cu topul Forbes. E vorba de doua topuri diferite. In primul era vorba de Sibiu ca oras romantic, iar in al doilea, Margininea Sibiului este considerata ca un loc perfect pentru a te muta. Motivele care li se ofera americanilor pentru a se pensiona langa Sibiu sunt preturile locuintelor, dar si natura si obiceiurile ramase aproape intacte. In plus, lipsa poluarii. Asa ca vorbim de doua lucruri diferite, iar stirea cu Margininea Sibiului e alta fata de cea cu romanticul oras Sibiu.

Distrugeti Dumbrava Sibiului ! Ce minte bolnava a migrat din Bucuresti spre Sibiu. Rusine !