Apogeul a fost atins, urmeaza declinul

Am asteptat cu nerabdare protestele de seara trecuta pentru a vedea daca se poate replica macar emotia din seara anterioara si daca se poate multiplica in vreun fel numarul.

N-a fost sa fie pentru ca in noaptea ce-a urmat n-au mai aparut stiri la fel de entuziaste despre prezenta la protest, n-au mai fost atatea live-uri si nici atata implicare.

Au ramas ce-i drept cativa care au fost consecventi, dar cam atat.

Lumea s-a plictisit, democratia cere sacrificii pe care oamenii nu par dispusi sa le faca in mod constant.  Probabil ca daca protestul asta ar avea aceeasi greutate ca si votul atunci cu siguranta ar iesi mai multi, dar doar intr-o singura zi ca sa nu fie nevoiti sa iasa din zona lor de confort.

Era o chestie cat se poate de prezivibila (ca si aia cu prezenta batausilor de altfel) fiindca asa s-a intamplat mereu, dar ce stiu eu? Lasa ca sigur o sa vina unul care stie mai bine fiindca s-a trezit din somn cu tara furata si o sa-mi spuna din nou ca protestele astea or sa scape Romania de corupti.

In alta ordine de idei nici n-ar mai trebui sa iasa lumea in strada fiindca s-a creat o petitie online si stim doar cu totii ca de cand s-a inventat internetul asta absolut toate problemele din Romania s-au rezolvat cu petitii online. (via Sirb)

Alta intrebare!?