Aeroportul Sibiu mananca bani non-stop

Consilierii judeteni de la Sibiu vor aproba joi o noua esalonare de plata pentru Aeroportul Sibiu. Dupa ce au achitat deja peste 270 milioane de lei acum li se aduce la cunostiinta ca mai trebuie sa plateasca 5,5 milioane de euro. Aeroportul Sibiu devine o mare gaura financiara in bugetul judetului si orasului Sibiu. Oare cand va deveni profitabil? Cand isi va scoate investitia? In mod normal in 20 de ani….

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Mare saracie cu aeroportul asta…Lufthansa opereaza doar o cursa, Austrian Airlines e foarte scump (inca ma intreb cine zboara cu ei), Carpatair are escala aia aiurea in Timisoara care pica precum nuca in perete, nu stiu…e o oferta atat de slaba, e mult mai scump sa zbori din Sibiu decat din Cluj sau Bucuresti. Ma intreb de ce nu se introduc mai multe curse, spre destinatii mai variate, de ce nu vin si alte linii aeriene la Sibiu…?

io

hellooo, infrastructura, domnilor! nu toate investitiile se fac pe termen scurt.. iar aeroportul in mod clar nu aduce profit maine sau poimaine dar copiii nostri o sa ne multumeasca pentru investitie. aveti doar putintica rabdare.