700km, TweetMeet, Timisoara

Ieri, dupa cum stiati am fost plecat la Timisoara pentru a participa la a 3-a editie de #TweetMeetTM.

Evenimentul a avut loc in 700 Cafe & Lounge, organizarea a fost impecabila, iar tema principala destul de interesanta. S-a discutat despre hashtag, istorie, utilizare, topuri si trenduri in domeniu.

A fost primul tweetmeet out of town pentru mine si pot spune ca mi-a placut si ca am sa incerc sa particip la toate evenimentele de acest fel. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost durata scurta a evenimentului, sau poate m-am obisnuit eu cu #hmeet. Se pare ca s-a tinut si un afterparty, la care insa am absentat deoarece pe langa tweetmeet au mai existat motive pentru a vizita Timisoara.

Drumul spre Timisoara a inceput la ora 12:30, si pe o sosea plina de radare si gropi am reusit sa fac traseul Sibiu-Deva-Arad-Timisoara fara nici un fel de problema.

Despre radarele invizibile nu pot spune decat ca sunt o adevarata abureala, detectorul de radar fiind capabil sa detecteze atat radarele vizibile cat si cele invizibile in timp util si de la cel putin 2km departare.

Apropo de actiunea politiei de ieri nu pot spune decat ca, scopul ei nu a fost cel declarat oficial, si anume pentru a preveni eventualele accidente, ci mai degraba pentru a face norma de amenzi impusa de tovarasul Blaga de la PD-L.

Metoda de pozitionare a aparatelor radar a fost cea specifica militiei, si anume “la panda”, pentru ca nu-i asa “daca masinile sunt vizibile si pot fi observate usor, ne ascundem dupa pomi si pe camp ca sa nu ne poata vedea fraierii”.

In afara de noile cartiere rezidentiale, si noile cladiri de birouri Timisoara e neschimbata. Acelasi oras bine luminat, curat si din pacate plin de gropi ca in 2006.

Tot la Timisoara am aflat din surse sigure ca vorbele Elenei Basescu nu au fost pur intamplatoare si ca, de ceva vreme, anumiti oameni din Guvern si de la Cotroceni lucreaza la un proiect de lege privind legalizarea drogurilor usoare. Astfel am inteles si eu motivul convocarii lui Andrei Gheorghe la Guvern.

Drumul spre casa l-am facut pe Lugoj, a inceput la 00:30 si s-a terminat la 05:15, cu o pauza de 45 de minute de odihna in Deva. Le multumesc militienilor ca in acest interval orar au stat cuminti in birouri la caldurica, sau in vreo crasma, iar eu am putut zbura printre gropile din asfalt in drumul meu spre casa. De asemenea tin sa-i urez tovarasului Berceanu ca dansului sa i se inmoaie de fiecare data la intrare cum mi s-au inmuiat mie cauciucurile pe drumurile patriei.

Am aberat suficient, poze un pic mai tarziu.