Who the F**K is Cristi Marinescu?

Patronul saptamanalului Pulsul Sibian, unde scrie si Nicolle de la Antena 1 Sibiu, a fost subiectul unei stiri sau reportaj sau nu stiu ce gen jurnalistic in Monitorul de Sibiu de azi. Vai!!!! M-am luat cu mana de par sa mi-l smulg cand am citit. Apropo de Top Non-stiri de la Sibianul asta e de primul loc. Individul asta cu bani de la tata (Atlanta Ind. Srl) se vrea in politica la PSD, desi a fost dat afara. Si se vrea in ziare. El suna. comanda (oare si plateste) sa apara in ziare. Isi pune chipul “diafan” pe cladirile ce le construieste firma lui tata.

Articolul de azi din Monitorul de Sibiu este jenant… Pai hai sa analizam ce reprezinta o stire? Un individ care se baga mereu in seama, desi nu face nimic concret, si care a plecat la Bruxelles cu alti 3 “tineri” PSD-isti. Si ne povesteste in citate lungi cum a vizitat el muzee, cum a fost drumul, unde s-a cazat. Ma mir ca nu a scris de cate ori s-a cacat sau cate besini a tras in avion.

Sincer, nu vi se pare jenant sa citesti asa ceva intr-un ziar local? In loc de titlul articolul Cristi Marinescu, in Capitala Europei (apropo nu e capitala Europei, ca Europa nu are capitala) mai bine scriau “Who the F**K is Cristi Marinescu?”. Sunt sigur ca ar fi avut mai multi cititori!

PS: Sa mai zica unii ca nu ma iau si de gafele Monitorul de Sibiu! Am mai facut-o si am sa o mai fac. Nu iertam pe nimeni! 🙂

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

da frumos..dar ce pretentii ai si tu daca autorul articolului este mihai colibaba?…

Un om pe niste scari

Da.Sunt de aceeasi parere cu anonimul.Ce pretentii vrei sa emiti de la Colibaba, mai, Caline?Si apoi, nu se tot spune ca banii n-au miros?Ne apropiem de campanie si Marinescu isi face iluzii in ceea ce il priveste si plateste la ziare articole, ca foita aia a lui n-o citeste nimeni.Ce tandem de tot rasul: Marinescu- Colibaba!Piei , satana!(doamne iarta-ma!)
Ps.Aia cu avionul si mirosurile a fost buna!

Calin Blaga

pt Anonim – ti-am sters comentariul pentru limbajul folosit la adresa mea si a sotiei mele. Daca vorbeai frumos ti-l lasam. Anonimi astia ma dispera….au tupeu doar cand “semneaza” anonim….probabil pentru ca sunt cei incriminati pe acest blog… Va mai las pana gasesc solutia tehnica de a va taia de la Comentarii si de a lasa doar pe cei ce semneaza cu Nume sau conturi Google.

Dan Tomozei

Calin, Colibaba de serviciu face treaba proasta pentru imberbul C Marinescu. Macar pentru ca simoblul orasului Brussel nu este Atomiul (nu Atomul) ci Manekin Piss, acel pitic care se pisa in vazul turistilor. Dar cum sa stie niste tarani adevarul despre Europa cand ei platesc numai sa para destepti nu si sa se ilumineze pe sine? Mihai, nasol mai frate!