Who the F**K is Cristi Marinescu?

Patronul saptamanalului Pulsul Sibian, unde scrie si Nicolle de la Antena 1 Sibiu, a fost subiectul unei stiri sau reportaj sau nu stiu ce gen jurnalistic in Monitorul de Sibiu de azi. Vai!!!! M-am luat cu mana de par sa mi-l smulg cand am citit. Apropo de Top Non-stiri de la Sibianul asta e de primul loc. Individul asta cu bani de la tata (Atlanta Ind. Srl) se vrea in politica la PSD, desi a fost dat afara. Si se vrea in ziare. El suna. comanda (oare si plateste) sa apara in ziare. Isi pune chipul „diafan” pe cladirile ce le construieste firma lui tata.

Articolul de azi din Monitorul de Sibiu este jenant… Pai hai sa analizam ce reprezinta o stire? Un individ care se baga mereu in seama, desi nu face nimic concret, si care a plecat la Bruxelles cu alti 3 „tineri” PSD-isti. Si ne povesteste in citate lungi cum a vizitat el muzee, cum a fost drumul, unde s-a cazat. Ma mir ca nu a scris de cate ori s-a cacat sau cate besini a tras in avion.

Sincer, nu vi se pare jenant sa citesti asa ceva intr-un ziar local? In loc de titlul articolul Cristi Marinescu, in Capitala Europei (apropo nu e capitala Europei, ca Europa nu are capitala) mai bine scriau „Who the F**K is Cristi Marinescu?”. Sunt sigur ca ar fi avut mai multi cititori!

PS: Sa mai zica unii ca nu ma iau si de gafele Monitorul de Sibiu! Am mai facut-o si am sa o mai fac. Nu iertam pe nimeni! 🙂