Vineri

Gata saptamana. Mai am o conferinta de presa la Herr la sediu si apoi acasa la familie. Sfarsitul de saptamana ar trebui sa fie prilej de relaxare dupa incordarea de la fabrica, dar nu prea sunt sanse pentru ca am tot mai mult de lucru si imi iau si acasa… Offf! Visez dupa o luna de relaxare cu familia fara stiri, reportaje si tot felul de oameni care insista sa le publici te miri ce material sau macheta pe dreapta si sus. Daca ar fi dupa ei ziarele ar trebui sa aiba numai pagini de dreapta si numai partea de sus a acestor pagini.

Noroc ca la finele saptamanii mai am parte si de activitati distractive, de exemplu intalnirea Twitteristilor sibieni de duminica la ora 18 la Supporter. Sau iesirile la plimbare cu al nostru bebe Karina, daca ne permite frigul. Desi presimt ca ne va bloca frigul asta napraznic in casa.

Dar este vineri si macar teoretic am voie sa ma gandesc la week-end si la incarcarea bateriilor. Apropo iarna asta cand se termina?! Ma plictiseste… Nu ca soarele torid al verii m-ar binedispune. Din contra, nu imi place caldura exagerata si plaja o evit cat pot de mult. Daca sunt nevoit sa merg la plaja, aleg una cu umbrele… Dar este abia vineri in ianuarie si frigul de asta noapte m-a fortat sa dezghet geamurile masinii muuuult timp!!

Este vineri deci trebuie sa fac cumparaturi pentru saptamana viitoare. Ziua de aprovizionare. Si daca ratez alimentarea casei cu produse, musai sa merg miine.

Vineri, final de saptamana, inceput de week-end (ce haios suna). Apropo astazi am tradat Actiunea Autobuzul, din cauza aprovizionarii. Dar ziua este abia la inceput. Sa vad ce surprize imi rezerva… Poate are Herr una…