Transylvania Calling 2009

tc2009_double

Sincer nu am avut habar ca n judetul Sibiu s-a tinut intre 18-25 august adunarea „triburilor” din toata lumea sub titlul Transylvania Calling. Au fost si omuletii verzi alaturi de oameni din multe tari ale lumii. La Craciuneasa, mai sus de Gura Raului a fost mare adunare de formatii din toata lumea. Stiati? Se pare ca in lume s-a stiut de acest festival deja traditional si oamenii au venit… Trebuie precizat ca toate formatiile si oamenii prezenti au fost „speciali”. Chiar si organizatorii care deschid si inchid portile Festivalului la ora 11.11 exact!

Iata cum descriu organizatorii conceptul festivalului:
„Subcultura noastră este, în esenţă, ancorată în muzică. Anul acesta ne întoarcem la „rădăcinile” noastre pentru a crrea o nouă paradigmă unde experienţa de baza oferită este DESIGUR un număr de DJ-i şi de performeri Live internaţionali si naţionali de minune, dar experienţa reconectării la sursă, a împuternicirii noastre, înhămarea acelor energii şi canalizându-le într-o viziune colectivă a unui viitor proiectat de NOI, asta vrem să oferim, posibilitatea de a accesa o parte din tine care ştie că împreună PUTEM să facem o schimbare.

Atunci când dansăm sub stele descărcăm ân mod inconştient noi ideei despre cum să trăim pe planeta noastră şi despre cum toţi locuitorii ei pot co-exista şi se pot susţine unul pe celălalt. Toate formele de viaţă din toate regnurile sunt afectate de ecosistemele noastre instabile care se duc de râpă… Alăturându-ne inimile într-o îmbrăţişare colectivă, transformarea care apare îndeplineşte destinul fiecărui om, astfel „aducem lumina” şi jucăm un rol în deschiderea unei noi ere de pace pe pământ. Acesta este impulsul fundamental a erei Vărsătorului – energia aceasta ne este disponibilă acum! De aceea ne aflăm aici – noi suntem TRANCE-formarea. Noi scriem un posibil nou viitor în paginile istoriei noastre.”