Termeni si conditii

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale unor evenimente, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile.

Acest blog este gazduit de un server in Franta si se supune legilor acestui stat.

Acesta este un blog conform definitiei international recunoscute: „Un blog este practic un jurnal personal tinut pe un anumit server de web (public in cele mai multe cazuri).”

Termeni si conditii generale:

Folosirea (vizitarea) acestui blog, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea blog-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a acestei pagini.

Echipa noastra isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, cat si a intregului continut al site-ului, ori de cate ori este nevoie, fara nicio notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura „Termeni si conditii” din meniul blog-ului.

Accesul la site:

Blogul Podul Minciunilor garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest blog si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral blog-ul, de a reproduce partial sau integral blog-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata blog-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor autorilor blogului.

Limitare de responsabilitate:

Companiile, serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Autorii blogului nu isi asuma responsabilitatea si nu pot fi facuti vinovati pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor acestui blog. Blog-ul si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si fara garantii de nici un fel. Autorii blogului nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui blog, informatia, continutul, materialele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui blog se face pe propriul risc. Autorii blogului nu garanteaza ca acest blog, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele blog-ului sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Toata informatia prezentata pe blog este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita, potrivite pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui blog va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. Autorii blogului nu vor fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest blog.

Autorii articolelor de pe blog nu vor fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe blog si nici pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Reguli suplimentare:

Potrivit Declaratiei drepturilor omului ce poate fi citita integral aici
Articolul 19 – Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu ramanerea pe blog spre a-l vizita, vizitatorul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare cat si politica de confidentialitate si cea de cookies.