Sunteti geniali

Postul meu de joi a pus pe jar cititorii fideli, a dat un gust amar unora si a adus bucurie criticilor. Ceream joi dupa-masa 100 de comentarii de la cititori sau renunt sa mai postez dezvaluiri si subiecte incitante din Sibiu. Asa cum am scris si in alt post din aceea zi nu voiam sa renunt la blog de tot, ci doar la partea lui legata de politic, Primarie, dezvaluiri etc. Sa il las un blog de poze. Dar marea majoritate a cititorilor Mazemania sunt GENIALI, da, mai cea ca la Academia Catavencu! Ei au inteles subtilitatea mesajului si recompensa pe masura va veni de azi incepand!

Asa ca dragi cititori, fie ca sunteti sau nu e acord cu ce scriu, ca doar nu sunt eu Mafalda, aveti ce citi dimineata la cafea sau la amiaza in pauza de masa sau seara dupa o cina copioasa. Mazemania nu se opreste, ci trece la un alt nivel.

Acum subiecte am destule ca de’ vine si campania electorala, iar Primaria gafeaza la greu, oamenii de afaceri continua sa calce pe cadavre si Nicolle e bine mersi!

Zilele acestea de pauza pe blog pentru mine au fost de bun augur. Mi-au dat sansa sa ma gandesc la viitorul meu si al blogului. De asemenea am avut sansa sa las cititorii sa se exprime. E drept multi au citit zilele astea, dar putini au avut totusi dorinta de a comenta direct in blog. Mesajele pe mess au curs valuri de joi.

Important e sa stiti ca sunteti geniali si Sibiul e un oras frumos, dar e al nostru, nu al lor!