Stalpul care face stire

Am trait sa citesc si aceasta stire in editia online a ziarului Ghimpele de Sibiu: amplasarea unuia dintre stalpi pentru instalatia de nocturna a stadionului din Medias. Propun si alte subiecte de stiri la fel de “interesante”: uscatul vopselei pe bancile din parcuri, viteza de curgere a raului Cibin etc.

Stalpul care face stire
stalpul care face stire

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
cata

Mai Calin dar esti culmea! Eu inteleg ca te vrei un Mircea Badea al presei sibiene dar chiar ai problema! 1.Am vazut acum ceva vreme o postare in care ii acuzai pe cei de la ghimpele ca nu se semneaza am citit toate numerele toate articolele erau semnate !!deci aberezi!! 2 Ai spus ca este un secret imens cine face parte din redactie ABEREZI sunt toti afisati pe site!!! 3 Ai comentat despre stirea cu stalpul care a aparut in toate ziarele locale dupa ce a aparut pe saitul ghimpele. Stirea este despre operatiunea de amplasare a unui stalp care… Read more »

cata

Draga Calin eu nu am o problema cu critica (este constructiva) dar, nu suport critica nefundamentata asa cum este a ta in cele trei puncte expuse mai sus!!!
Stai linistit ca despre orice director din presa locala se vorbeste in acelasi fel 😉 daca vrei iti dau si exemple dar cu ceilalti nu prea ai tu treaba!