SOS Gusterita HARTA Defrisarilor!Iata harta defrisarilor intentionate de firma Tondach Srl in Dealul Gusterita din Sibiu. Cei ce nu stiu despre ce e vorba pot gasi toate detaliile AICI. (colectie de articole, poze, adrese oficiale, petitie)

Aceasta harta am obtinut-o de la directorul Robert Blaj de la Directia Silvica Sibiu. Harta este o anexa la raspunsul primit de la aceasta institutie pe care il gasiti mai jos. Pe harta am marcat eu zona indicata de directorul Blaj ca face obiectul defrisarii. Ca sa intelegeti mai bine am marcat si pe harta din satelit aceeasi zona.

De asemenea am avut si o discutie cu dl. Blaj care mi-a spus urmatoarele:

– firma Tondach are acord de principiu DOAR pentru defrisarea celor 45 de ha de la Directia Silvica
– TOATE cele 45 de ha sunt PROPRIETATEA STATULUI si sunt pe teritoriul MUNICIPIULUI SIBIU!!! (sa ne amintim ca Primaria Sibiu nu a raspuns din luna iulie 2008 nici pana azi solicitarilor noastre de a ne furniza informatii despre acest proiect, desi, iata, era pe teritoriul lor si deci, avizat si de ei!!!)
– Directorul Blaj s-a aratat foarte linistit de taierea celor 45 de ha de padure pentru ca „ne vor impaduri 140 ha noi”. Pai si ce?!?! Adica putem pierde 45 de ha de padure si sa asteptam pana se vor impaduri si creste 140 de ha??