Sibianul a murit

Dupa ce in mai 2008 niste sefi de Bucuresti au decis sa transforme saptamanalul Sibianul intr-un ziar exclusiv online, de la 1 ianuarie 2009 au dat afara toti angajatii in speranta ca fac ziar cu doi oameni. Chestia e ca si cei doi si-au dat demisia. Asa ca ziarul se face acum cu stiri Mediafax puse de la Bucuresti. Eu zic sa il inchida ca il tin degeaba. Eu unul l-am sters din speed dial-ul de la Firefox. Nu mai am ce citi in el. Pacat de munca oamenilor de acolo. I-am mai criticat eu aici, dar i-am si apreciat. Oricum evident presa locala se duce pe rapa la Sibiu. Sibianul e doar prima insitutie media care a colapsat. Cine urmeaza?

8
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
ana

urmatorul pe lista e realitatea sibiu

cristi

eu am auzit ca mai apare un site on-line si ziar din februarie… stie careva ceva?

Au sa apara doua ziare, cotidiene. Unul in 15 februarie.Este editie de seara. Celalalt va fi o surpriza, placuta sper. Ambele vor fi editii gratuite. cel din februarie are un buget mare si face parte dintr-o retea nationala.
In alta ordine de idei exista un interes major pentru achizitionarea postului TV Eveniment, din partea unui grup de oameni de afaceri sibieni.
Radu Micu, ochiulpublic@yahoo.com

Radu Micu

Exact, de Adevarul de Seara vorbeam. E facut dupa modelul de la Cluj. are buget mare si e sustinut financiar. Despre celalalt ziar gratuit e prematur sa vorbesc. Oricum e un poiect serios, care functioneza deja in alt oras.O sa revin cu amanunte la timpul potrivit.

a fost primul ziar local saptamanal sibianul care a facut presa an sibiu si gandea liber ca la pro TV ROMANIA SI AFOST JURNALISTII CU UN CURAJ FOARTE MARE SI SIBIENII AU FOST MULTUMITII DE SAPTAMANALUL SIBIANUL EDITAT DE MEDIA PRO SI DE PUBLIMEDIA INTERNATIONAL SI AFACUT CA SIBIENII SA GANDEASCA LIBER CUM AR TREBUI AN SIBIU SUNT ZIARE AN SIBIU CARE FAC PRESA AN SIBIU DE EX TRIBUNA ADEVARUL DE SEARA SIBIU 100/ DACI LIBER GHIMPELE DE SIBIU MONITORUL DE SIBIU RONDUL DE SIBIU SI SA STITII CA PRESA SCRISA E MAI IPORTANTA DE CAT TV CA E MUNCA… Read more »