Scârbă

M-a lovit o lehamite de ceva vreme de toţi “marii” afacerişti din judeţ, fie ei primari, consilieri, jurnalişti, afacerişti etc. Sincer încep să mă întreb dacă mai are sens să tot scriu despre ei şi şmenurile lor. Oricum nimeni cu autoritate nu se seizează. Instituţile statului închid ochii când angajaţii nu sunt plătiţi sau când unii primari fac afaceri cu nevestele pe bani publici. Mai mult, oamenii de rând nu sunt interesaţi de cât fură unul şi altul, ci doar de amante, fotomodele şi politicieni cu gura mare. Am pierdut ca naţie sensul valorii şi spiritul adevărului. Nu mai avem repere morale şi non-valoarea este acum “noul om”. Puterea, banii, maşinile luxoase şi şmecheria sunt elementele “succesurilor” la noi.
Cred că voi începe treptat o reprofilare a blogului spre alte subiecte, mai dragi mie. Poate că toate aceste non-valori pe care le arăt aici nu merită atenţia. Poate că merită adevăratele valori atenţie şi alte subiecte mai aproape de umanitate. Cumva am căzut în plasa non-valorii. Pentru că orice publicitate le este lor benefică. Aşa că mai bine îi ocolesc cu postările mele. De aceea am cam evitat postările-anchetă, dezvăluiri etc în ultima săptămână. Primesc mesaje, emailuri, telefoane cu informaţii despre X, Y, Z… Să le public. Îmi pare că devin “arma” unora împotriva altora. O armă dezinteresată şi gratuită. Aşa că spun STOP. Şi o iau de la capăt. Din nou. Să vedem ce iese acum. Chit că sunt un mic Sisif.

8
Lasă un răspuns

6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

Multa bafta-tz’ doresc! Sper ca esti constient ca non-valorile sunt in trend ascendent si ca astea fac rating fie ca e vorba de politicieni, afaceristi, ziaristi, vedete, pitzi si coca…iar daca scrii despre ei esti asemanat cu ei si daca nu scrii inseamna ca vrei sa pari elitist si nu te baga nimeni in seama. E trist dar adevarat. Un exemplu la-ndemana este “programul” PNL-ului de a depasi pragul de 20 % din alegatori si am inteles si cum vor face asta – prin “prostituare” televizata, vezi aici primul pas https://www.inpolitics.ro/soc-noricai-nicolai-reclamata-la-pe-pentru-ca-a-stat-in-jacuzzi-cu-mindruta-art55067.aspx# In concluzie decizi singur ce vrei “mult si prost”… Read more »

Daca as putea vota doua optiuni la chestionar ar fi perfect! Sunt de parere ca nu trebuie sa va indepartati radical de subiectul articolelor de pana acum, dezvaluiri, politicieni etc. Chiar daca nu sesizeaza nimeni la nivel mai inalt, macar cititorii blogului, populatia Sibiului, sa cunoasca adevarul, avand posibilatea de a se feri de capcanele orasului (ex. Carpatica Asigurari). Cred ca trebuie sa folositi internetul din plin, ca mijloc de comunicare a informatiilor deoarece ofera libertatea cea mai mare dintre toate mijloacele media. Pe de alta parte cred ca sunt binevenite si parerile si ideile personale sau de ce nu,… Read more »

Mihai-sorin

@student pe role,
1. pertinent si valid commentul tau, am aceasi parere in plus, un subiect util (nu interesant intrucat cuvantul interesant este/a devenit cel mai neinteresant cuvant sau irelevant intrucat se refera tot mai adesea la subiecte care desi suscita un oarecare grad de interes despre o problema nu conduce la un impact real, puternic) ar fi despre idei filozofice, concepte si rationamente precum si superstitii (mega dezvoltate la romani) si tabuuri.
2. poti explica ultima propozitie? Subiectele ar fi la fel ca deviza uniunii Europene? care e ideea?
3. o zi frumoasa.

…ultimele cuvinte nu s-au mai publicat (probabil am folosit alt tip de ghilimele). Deviza UE era: “Unitate in Diversitate” – diversitatea fiind reliefata de temele posturilor, cum am zis mai sus legat de coruptie, stiri din Sibiu + oameni de valoare si pareri personale, idei etc.

O zi buna! 🙂

mafalda

ba daca iti e atat de scarba incat iti vine sa dai la rate,mai bine emigreaza si tu in canare,precum Seba si Jeaninoasa.ce mai conteaza ca traiesti din gunoaie ca si ei,macar sunt gunoaie occidentale.poate date cu parfum…Vulva original!!!

@mafalda: de ce esti atat de sigur ca cei care emigreaza traiesc din gunoaie occidentale? ai incercat-o pe propria piele? sau din cauza ca ei sunt dispusi sa traiasca dupa regulile unei comunitati normale, care ii accepta asa cum sunt? mai gandeste-te inainte sa spui/scrii ceva. nu confunda ideea emigrarii cu ideea de-a pleca pur si simplu sa faci bani in strainatate ca apoi sa te intorci in tara. motivele emigrarii sunt cu totul altele fata de cele pe care le au cei care pleaca in strainatate doar sa faca bani 🙂 si nici ei nu sunt de condamnat.