Republica Mansarda

Astazi, 22 decembrie 2009, ora 19.24 decretez ca ma rup de Romania si formez propria republica: Mansarda. Constitutia noului stat are un Articol Unic: Libera exprimare pentru toti cetatenii. Statul este construit dupa modelul Uzupis, deja existent. Este o republica democrata situata in Mansarda mea, dar cu posibilitate de extindere oriunde in lume si virtual. Podul Minciunilor devine automat site de propaganda pentru Republica Mansarda. Cine gandeste se exprima liber, deci exista.

Nu exista steag, imn si alte reguli in Republica Mansarda, dar se pot face de catre cetatenii sai. Cei ce doresc sa faca parte din aceasta Republica vor subscrie Articolului Unic din Constitutie. In Republica Mansarda proprietatile nu conteaza, dar sunt binevenite. Extinderea acestei Republici prin alaturarea de teritorii gen apartament, garsoniera, teren etc este binevenita. Asta nu inseamna ca cineva isi pierde dreptul de proprietate asupra spatiului respectiv. Republica Mansarda nu este interesata de terenuri ca proprietate, ci doar de cat mai multi aderenti ai Articolului Unic.

Voi reveni cu amanunte despre Republica Mansarda aici si pe Twitter @calinblaga.

5
Lasă un răspuns

2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

OK, vreau ca apartamentul meu din sibiu sa se alature republicii Mansarda. Voi face acest lucru public pentru oricine intra in aceasta “zona”.

Cred ca totusi trebuie marcat intr-un fel..

anonim

Anonimi sunt primiţi?
PS: tăbliţa de intrare Uzupis e totala:
comment image