PUG Sibiu online

Primaria Sibiu promitea 500 de brosuri la Centrul de Informare pentru Cetateni despre noul PUG. Dar multi oameni au fost deja pe acolo si au spus ca era doar una si nu se putea lua acasa, trebuia consultata acolo. Asa ca ieri Primaria a pus brosura si online pentru a putea fi accesata de utilizatorii de net. Mai jos brosura.

Brosura Primariei Sibiu despre noul PUG al orasului

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
Szasz

PUG-ul nu avea date referitoare la circulatie/transporturi deci mai e nevoie de cel putin o dezbatere publica. Aceste dezbateri au un rol pur statistic deoarece nimeni (Al Mare) nu tine cont de ele.

Popsi

La dezbaterea publica nu s-a pomenit nimic de reglementarea pe zone a POT-ului (procent de ocupare a terenului), distante minime intre constructii, diferenta maxima de inaltime intre 2 cladiri alaturate, asigurarea parcarilor pentru constructiile noi, adica exact aspectele care au fost scapate din mana de catre Primaria Sibiu in ultimii ani. Daca aceste aspecte esentiale nu vor fi reglementate clar si transparent ele vor ramane in continuare subiecte de “negociere” intre speculatorii imobiliari si Primarie iar consecinta va fi continuarea constructiilor haotice, cu aspect de lumea a III-a, in dispret fata de bunul simt.