PSD + PC = Love (PCR)

Cam asa la fiecare patru ani scrijelesc pe copacul democratiei cele doua partide. Iubirea e mare la alegeri, dar dispare subit dupa daca PSD nu intra la guvernare. Partidul Antenelor (TV sau de alte feluri) schimbator cum e, merge dupa cum e valul, doar la guvernare sa pice. Mizeaza pe trustul de presa care asigura imaginea si cam atat. La capitolul oameni sta foarte prost.

Iubirea fierbinte ce se naste din nou intre cele doua partide, de fapt nu a murit niciodata la Sibiu. Fostii comunisti de la PSD cu fostii comunisti de la PC au lucrat mereu mana in mana. Daca ne uitam intre candidatii lor vom gasi in frunte aceiasi membrii PCR. Dragostea mare fata de alegatori se vede in lipsa totala de doctrina aplicata. Ca ce scrie in statutul PSD sau PC nu bate cu realitatea.

PSD ma infurie mai ales pentru ca eu sunt de stanga dar PSD e orice numai partid ce stanga NU. A nu se confunda stanga cu comunismul, care e extrema stanga si al carui reprezentant de marca in Romania e Iliescu si la Sibiu, Cindrea.

Ce naste din doi monstrii ai democratiei cum se poate numi? Eu le propun sa nu se mai ascunda dupa nume pompoase si sa revina la numele care le-a calauzit tineretea si dezvoltarea personala acela de PCR. Fostii activisti si utc-isti si fii acestora ii regasim acum in PSD. Poate s-au mai ratacit si vreo 2-3 oameni de stanga pe acolo. Marea masa a membrilor sunt insa vechea garda comunista. Oricum din vechea garda regasim oameni si in PD pardon PDL, dar si in PRM, PNL, PNG si asa mai departe. Acum realizez ce bine ne-ar fi prins Punctul 8 de la Timisoara.

Dar ma impac cu istoria. PSD si PC se impaca si ele si ne trimit bezele din luna lor de miere electorala. Apoi Dumnezeu cu mila! Sa nu uit sa va aduc aminte ca sef la PC la Sibiu e Moldovan, ala de a accidentat un om beat fiind la volan si care conduce bine mersi in continuare fara a avea dosar penal cum era cazul. Despre seful de la PSD Sibiu, Cindrea nu are sens sa va mai zic cine e, acum ca in sfarsit s-a insurat cu Amalia Balasoiu dupa ani buni de concubinaj. A vrut omul sa fie si in familie ca si in politica: ea fosta PC el actual PSD, ambii bravi PCR.