PSD invingator?

Vuieste netul de la ora 15 ca PSD+PC au in sondajele exit poll 40% urmati de PDL cu 29%, PNL 19% si UDMR 5%. Se pare ca ambele institute de sondare au aceleasi rezultate. Daca nu e doar o intoxicare….ciuma rosie se intoarce!!!!

Rezultatele sunt la nivel de tara. Cele la nivel de Sibiu nu se stiu inca!

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

Să înţeleg că avem o ciumă roşie, una portocalie şi una galbenă, iar una dintre ele stă să erupă?

Radu MICU

La ora 22:00 la TV SIBIU, se realizeaza o emisiune in direct cu Ioan Cindrea, Ioan Ariton, Minerva Boitan, Ghiorghe Talau si un ecologist. Vin si ziaristi. nu pierdeti ocazia. Se poate intra on-line, pe mess.

Marius

Poa’ sa vina si (h)obama la cate tembeliziuni vrea, tot in c*c*t suntem. Io am ales votul “alb”. Scris cu albastru pe foaie alba/galbena, ca sa nu apara vreo stampila te miri pe unde 😉

chiar iti bati capul? oricine iese tot aia e

La ora 6:45 azi dimineata am fost prezent la sectia de votare nr. 68, Constrans fiind de natura job-ului am votat asa de matinal, dupa indelungi asteptari pentru a fi gasit pe liste, apoi a trebuit sa fiu “identificat” dupa buletin pentru ca in cele din urma sa primesc o stampila de vot imbibata in tus pe, fara sa exagerez, toate partile. efectiv am asistat perplex cum o duduie muia stampila pe fiecare parte in tus, asigurandu-se astfel ca partea ce va urma a fi folosita nu duce lipsa. Apoi, chiar am avut dintre cine sa aleg: erau multe persoane… Read more »

Se spunem ca o natie pierde un razboi datorita incapacitatii fortelor proprii. Oare cei intorsi de la razboi ar trebui criticati si trasi in teapa fiindca nu au avut loc de ei niste anonimi care au stat ascunsi in spatele armelor comune si unora si altora? Ma rog, Ce bine ca noi suntem frumosi si destepti! 🙂 Am fi naivi sa credem ca toti politicieni sunt niste boieri cu cele mai de lapte vaci. Nu! Sunt voci care sustin ca in politica ai nevoie de sustinere mai mult decat de bani. Adica cu cat esti mai usor de manipulat cu… Read more »