Ora pamantului ma bucura tare mult

279H

Nu stiu daca v-am spus data trecuta, insa ora pamantului ma bucura nespus de mult. Da, stiu c-am zis ultima data ca e o prostie, insa prostia asta imi e mie benefica fiindca daca fiecare dintre hipsterii care o sarbatoresc an de an se decide sa faca econimie de electricitate in fiecare seara macar o ora atunci o sa scada consumul de electricitate si daca scade consumul, adica cererea de pe piata atunci o sa scada si pretul MWh si mie lucrul asta mi-ar conveni de minune tinand cont ca totul in casa asta functioneaza pe curent.

In alta ordine de idei e musai sa mentionez, pentru astia mai tineri si nostalgici dupa epoca raposatului dictator, faptul ca pe vremea lui Ceausescu ERA MAI BINE din punctul asta de vedere fiindca Ceausescu era atat de hipster si atat de ingrijorat de sanatatea planetei incat a emis un decret prin care ora pamantului se sarbatorea in fiecare seara.

Asa ca luand exemplul epocii de aur v-as ruga nespus de frumos sa cinstiti memoria celui dintai hipster al Romaniei si sa va dati jos sigurantele in fiecare seara la ora 21:00 fix! pentru ca poate asa cine stie, reusiti si voi sa faceti ceva util pentru planeta asta mai ales daca nu va uitati la alde Gadea sau Capatos si daca nu o ardeti importanti pe Facebook.

Ah! aveti dreptate, bateria de la telefon, tableta sau laptop nu se poate goli de la tabloul electric, insa nu-i bai ca discut eu cu niste tovarasi ca sa faca o aplicatie crossplatform prin care sa putem rezolva si problema asta.

In fond daca n-o sa va mai pierdeti timpul aiurea la TV sau pe net poate c-o sa faceti si voi sex mai des, neprotejat desigur pentru a le asigura popilor carnea de tun de care au nevoie ca doar nu degeaba au cerut fiecarei familii cate un copil pentru biserica.

Sau ati putea sa cititi o carte la lumina lumanarii, insa ma tem c-o sa ma injurati pe urma ca v-ati stricat ochii din cauza mea.