Nu-i înțeleg pe ăștia cu macaroanele de gât

IMG_3878

Apropo de articolul ăsta, dar și de ăla pe care l-am scris de curând.

Zi de zi interacționez cu oameni care au niște cabluri albe de gât sau cărora le atârnă cablurile din buzunar și care calcă destul de des pe cablurile alea sau se împiedică de ele.

La fel ca și individul din primul articol linkat mai sus, deși am în cutie căștile oficiale ale Apple și fiind copil sărac încă am iPhone cu mufă jack n-am folosit niciodată căștile alea originale pentru că atât timp cât nu stau la biroul de acasă unde de altfel folosesc niște Beats pe care le-am primit cadou în urmă cu mulți ani nu văd căștile cu fir ca pe o opțiune viabilă.

Când am lucrat cu bulgarul ăla despre care menționam în articolul pe care l-am pus în link mai sus era săracul tot cu macaroanele alea căzute pe jos.

Nu se putea întinde omul acolo sus pe scară prea mult fără să-i cadă macaroanele și să se bălăngăne în aer și nu putea să coboare de pe scară fără să calce pe macaroanele alea sau să se împiedice de ele.

Și mă cam uimește încăpățânarea asta a unora de a folosi căștile alea gratis care nu stau bine în fiecare ureche deși există mereu alternative.

Eu când mi-am dat seama că o să fiu nevoit să lucrez mai mult în deplasare și că o să stau mai mult la volan am ales să-mi iau niște Beats Pro.

E drept că nu sunt tocmai ieftine și că am avut noroc că mi-a făcut domnul Jeff de la Amazon (să-i dea dumnezo sănătate) vreo 20% reducere, dar sunt fix ceea ce-mi lipsea.

Au autonomie suficientă, merg cu Siri, nu trebuie conectate sau configurate pentru că de îndată ce se apropie de telefon se conectează și nici nu cad din urechi pentru că au agățătoare pentru noi ăștia cu urechi mai dubioase.

Ah, și spre deosebire de alea din cutia telefonului mai au și vreo 4 mărimi de gume dinalea ca să se adapteze după gaura fiecărei urechi în parte.

Și cam la fel e și cu cablurile, după trei ani niciunul din cablurile de încărcare de la iPhone nu mai e ăla original.

Am luat tot de la domnul Jeff de la Amazon două seturi de câte trei cabluri de alimentare dinalea omologate de Apple cu Kevlar și nu mai am probleme cu ele.

Înainte la iPhone 4 cablurile alea originale n-au ținut nici măcar trei luni fără să înceapă să se rupă învelișul ăla.

Astea fiind zise nu-i înțeleg pe oamenii care deși își permit o alternativă se încăpățânează să folosească macaroanele alea inutile care vin cu telefonul și cablurile alea originale lipite cu bandă adezivă sau de izolat.