Nu foloseste nimeni Uber?

In ultimul an am citit pe cateva bloguri o serie de relatari ale unor experiente negative avute cu taximetristii si lucrul asta m-a facut sa ma intreb daca nu cumva Uber a ajuns sa fie boicotat tocmai de cei carora li se adreseaza.

Mi se pare de-a dreptul fascinant cum niste oameni tineri, educati si umblati prin tari straine care in urma cu ceva vreme erau entuziasmati din cale afara de aparitia Uber in Romania au ajuns sa se planga peste tot pe unde apuca de serviciul de cacat pe care il primesc atunci cand apeleaza la cate un taxi ce de obicei e o Dacie rapciugoasa condusa de vreun pierdevara.

Exista doua posibile explicatii in ceea ce priveste postarile astea:

  • Uber e cool, dar e prea scump pentru gusturile noastre
  • Povestile cu taximetristii sunt fictive si au doar scop sa le faca publicitate negativa acestora in favoarea Uber

Personal ma cam indoiesc de faptul ca povestile ar putea sa fie fictive, motiv pentru care am sa consider prima varianta… Si totusi nu pot sa nu ma intreb, retoric ce-i drept, de ce au mai scris acesti oameni entuziasmati despre Uber daca nu-l folosesc?

Nu foloseste nimeni Uber?

5
Lasă un răspuns

4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

La noi în Sibiu nu e Uber, încă. Dar am încercat să folosesc aplicația când am aterizat în Otopeni, fără succes. Și da, încă am „legat” cardul la aplicație. Poate voi avea nevoie vreodată.

Momentan sunt la țară, dar am locuit o vreme atât în Botoșani cât și în Iași. În Botoșani nici vorbă de Uber, și nici în Iași nu cred că e. Ideea e că la viața mea nu cred că am mers mai mult de 6-7 ori cu taxiul, iar atunci fie aveam o groază de bagaje, ori eram în mega întârziere. În rest prefer mersul pe jos sau, dacă am posibilitatea, pe bicicletă.

florin predescu

Se pare ca aplicatia ori serviciul au carente de derulare. Nu inteleg. In alte tari inclzand China clientii sunt foarte multumiti. Zilnic in SUA in relatiile mele de serviciu cu oameni din intreaga tara folosesc Uber, si asta in zona suburbana a Washington ului. Se pare ca aceasta suna asemenea unui fenomen ori altceva sadit in Romania sufera de adaptari balcanice.

Mai pe lung asa ti’am raspuns pe la mine. 🙂