Ne cresc exporturile

Cel putin asa sustin jurnalistii de la Times Online.

“Dependentă de heroină şi cu un copil mic de crescut, Ana-Maria a decis să vândă singurul lucru de preţ pe care îl mai avea. Ea a devenit parte dintr-un exod de femei disperate din România, care au făcut ca această ţara să fie numită exportatorul principal de prostituate din România”.

E interesant faptul ca la 3 ani de la integrarea in UE, Bulgaria, partenerul nostru de integrare, si tara in care coruptia si valorile negative erau cu mult peste nivelul prezent in Romania, a ajuns sa inregistreze reale progrese, in timp ce noi ajutati de oameni ca Mailat reusim zilnic premiere absolute. Nu trece zi sa nu citesc in presa vreo stire negativa din Spania sau Italia in care este implicat un roman.

Daca in urma cu 20 de ani hraneam cu exporturile noastre o mare partea a Europei, azi se pare ca am involuat spre satisfacerea poftelor europenilor cu neveste urate 🙂

Per total, 12% dintre prostituatele chestionate în toate ţările au mărturisit că provin din România. În top urmeză cele care au declarat că provin din Rusia, în procent de 9%. Pe locul trei, în 8% dintre cazuri, persoanele chestionate au menţionat Bulgaria ca fiind ţara de origine. Urmează, cu 7%, Ucraina şi Nigeria.

sursa evz