Info Site

Acest site este detinut, intretinut si gazduit de Palma Solutions LTD:

Info Site

 

 

Cod de inregistrare: 09275767

Adresa: 20 Chalfont Avenue, Wembley, Middlesex, England, HA9 6NS


Pentru a lua legatura cu proprietarul siteului va rugam sa utilizati urmatoarele variante


Resursele media utilizate pe acest site provin fie in urma unor activitati proprii de productie, fie sub diverse tipuri de licentiere de la urmatorii colaboratori:

Intreg continutul publicat pe acest site, inclusiv cel obtinut prin diverse tipuri de licentiere, devine proprietatea Palma Solutions LTD si nu poate sa fie preluat si republicat in intregime sub nicio forma fara acordul explicit al unuia dintre reprezentatii Palma Solutions LTD.

Preluarea unor portiuni de continut si prezentarea lui pe motoare de cautare, agregatoare de continut sau sisteme de indexare a paginilor web este permisa in limita a 500 de caractere atat timp cat se specifica sursa originala si se pune hyperlink catre pagina ce contine intreg continutul asociat cu portiunea preluata.

Pentru a raporta orice utilizare improprie a continutului pe acest site sau a sesiza aspecte ce tin de legalitatea continutului prezent pe site, precum si pentru a raporta o eventuala preluare improprie a continutului de pe acest site de catre alte pagini web va rugam sa folositi adresa de email: abuse[at]palmasolutions.net.


Pentru a consulta termenii de utilizare ai acestui site, politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor va rugam sa accesati categoria “Aspecte legale“.

Comentarii

 1. Luke Dale-Harris says:

  Hello,

  I am a journalist from Newsweek and I am doing an investigation into the restoration of the saxon churches, which was managed by Paun Valentin. I read the article here https://www.podulminciunilor.ro/sibiu/radu-curcean-agnita-si-afacerile-de-familie.html and was hoping you could help me understand the ‘mafia’ of agnita. I have some evidence of conflicts of interest between paun and ADR centru which may be of interst to you.

  Please give me a call on 0040 743391489, or send me an email at the address given above.

  Thanks,
  Luke

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *