hotia 2.0

Citisem la un autointitulat A-Lister (sunt multi de astia prin Romania) o opinie cat se poate de pertinenta despre FourSquare si alte rahaturi de siteuri asemenea.

Vreau sa mentionez de la bun inceput ca sunt antisocial in online, prefer sa fiu in offline fiindca online-ul e o viata iluzorie, fiecare construindu-si personajul dupa bunul plac, iar la primul contact cu realitatea ajung sa dezamageasca profund.

Evit sa-mi fac publice datele personale si folosesc Internetul ca pe un mijloc de comunicare si informare, tocmai de aceea servicii gen FourSquare nu ma atrag de nici un fel.

N-am sa repet opinia A-Listerului de care ziceam fiindca ea este destul de pertinenta si sunt in totalitate de acord cu ea, insa in schimb am sa ajut o categorie “defavorizata” a Romaniei.

Stiim cu totii ca de ceva vreme nici furatul nu mai e ce a fost in Romania, insa se pare ca Facebook impreuna cu FourSquare vor reinventa modul in care se praduieste.

Probabil va intrebati cum? Pai e simplu, din moment ce majoritatea utilizatorilor de Facebook au toate datele personale disponibile, orice hot le poate monitoriza miscarile prin FourSquare, pot stabili un stil de viata, un program zilnic si astfel pot fi la curent cu locatia victimei oricand si la orice ora.

N-am de gand sa dezvolt ideea, va las pe voi sa ganditi ce poate face un hot cu atatea informatii. 🙂