Hipstereala sărăciei

ia_9200000421

Circulă pe interneții din România și nu numai, în rândul ăstora frumoși, bogați și deștepți cu opinii legitime, mai multe challenge-uri (așa-i zice mai nou fiindcă leapșa e folosită doar de țărani) în care se instigă la sărăcie.

Aparent fetele despre care scrie Stan cu regularitate și sfințenie vor să țină post de la achiziția de haine, iar băieții țin post de la achiziția de chestii electronice.

Aparent în 2021 când aproape toți am tras lozul câștigător la loteria pierderilor (de orice natură), ăștia cu hipsterelile și-au dat seama că sărăcia e cul (în spaniolă înseamnă cur).

Faza și mai mișto e că niște unii ne mai spun, cu ajutorul link-urilor de afiliat și ce n-or să-și cumpere anul ăsta cât durează postul ăsta sever și detoxifierea comercială.

Sunt tare curios cam cât timp o să țină duma asta, mai ales după luna martie când or să înceapă ăștia să elimine total sau măcar parțial din restricții.

Aparent n-a mai rămas nimic de salvat pe lumea asta și hipsterii se salvează pe ei înșiși.

Mișto, ce să zic!

Sper să nu-i lovească mărinimia și să facă petiții și campanii ca să ne convingă pe noi toți că e mai OK să nu mai cumpărăm chestii ca să nu se simtă prost ăia care n-au bani ca să-și cumpere că dacă fac asta ne întoarcem cu 200 de ani în urmă în materie de inteligență…