Ghiciti tara

Cititi urmatoarele randuri si incercati sa ghiciti tara:

#1

„Au pierdut cârtiţa, domnule, asta au făcut. Fie că s-a prăbuşit tunelul şi a astupat şi utilajul, fie altceva, cert e că au pierdut instrumentul. Era a lor, veniseră cu ea”

#2

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, bărbatul în vârstă de 53 de ani s-ar fi angajat, în mod regulamentar, în traversarea străzii pe o trecere de pietoni aflată în dreptul unui magazin aflat pe drumul dinspre Leţcani spre Iaşi, la intrarea în municipiu.

Acesta a fost acroşat iniţial de o autoutilitară Volkswagen, condusă de un tânăr de 26 de ani, care a oprit în momentul impactului lângă axul drumului.

Ulterior, o altă autoutilitară Peugeot a depăşit maşina staţionată în apropierea axul drumului pe partea stângă, călcând bărbatul care se afla inconştient pe carosabil, iar din urma acesteia un autoturism Dacia condus de un bărbat de 37 de ani a depăşit, la rândul său, maşina staţionată, trecând din nou peste victimă.

#3

„După unii specialiști de pe internet, care se dau drept apărătorii ortodoxiei naționale, plasticul ar avea pe el semne antiromânești și oculte.

Oamenii au depistat cel puțin cinci semne antiromânești pe banala bancnotă. Fața femeii reprezentate nu ar aduce cu a unei românce, sânii mici și decolteul prea mare ar stârni porniri homosexuale, iar casa de pe hârtia de zece lei ar fi mult prea impunătoare față de bordeile de chirpici ale românilor autentici.”

#4

Politist din Dambovita, arestat pentru ca ar fi facut sex cu o minora de 13 ani. Fata ar fi chiulit de la scoala ca sa se vada cu agentul de la politia locala… Agentul de politie are 37 de ani, este insurat si are doi copii.

Sătenii care locuiesc în apropierea instalațiilor care transportă cărbunele scos din mină către facilitățile de prelucrare și exploatare ale Complexului Energetic Oltenia au furat, în ani de zile, cantități impresionante de cărbune, pe care l-au vândut apoi la negru pe bani frumoși în patru județe.
„Am vrut să o violez, dar nu pot, pentru că nu mi se scoală. Am văzut-o pe stradă, am strâns-o de tricou şi i-am băgat degetul şi am lins-o. M-au bătut oamenii, e corect, am meritat. Am recunoscut fapta”